Ulaznice za opatijski koncert Anne Oxa u prodaji

Autor: Marina Pauletić 12.04.2024

ljetna_pozornica Foto: arhiva

Međunarodna glazbena diva Anna Oxa po prvi puta će održati koncert na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

Opatija - Ulaznice za koncert Anne Oxa na Ljetnoj pozornici u Opatiji, puštene su u prodaju danas, 12. travnja od 16 sati u sustavu Mojekarte.hr.

Cijena ulaznice za mjesto u prvom sektoru, od 2. do 10. reda, iznosi 50 eura, za drugi sektor, od 11. do 18. reda, cijena je 45 eura, a na tribinama iznosi 40 eura. Za 1. red potrebno je izdvojiti 60 eura. Studenti i umirovljenici mogu ostvariti popust od 10% na navedene cijene ulaznica u uredima Festivala Opatija – na Ljetnoj pozornici (Zert bb) i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5) predočenjem dokaza o statusu. U Rijeci se ulaznice mogu kupiti u Dallas Music Shopu i u Foto Reviji, a online kupovinu možete ostvariti na www.mojekarte.hr (direktna poveznica: https://www.mojekarte.hr/hr/anna-oxa/ulaznice-617208.html)

Anna_Oxa_150824

Podsjetimo, međunarodna glazbena diva Anna Oxa po prvi puta će održati koncert na opatijskoj Ljetnoj pozornici 15. kolovoza u sklopu manifestacije „Ljeto na Ljetnoj 2024.“ koja ove godine obiluje gostovanjima svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda kao što su Matteo Bocelli, Epica, Morcheeba, Boney M. feat Maizie Williams, Josipa Lisac, Mariza, Tommy Emmanuel i mnogi drugi. Program manifestacije dostupan je na www.festivalopatija.hr.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...