Vatra obilježava 25 godina karijere, a u rođendanskoj atmosferi otvorit će 19. Ljeto na Gradini!

Autor: Marina Pauletić 14.06.2024

koncert_vatra_gervais_2023__10_ Foto: arhiva

Vatra je jedan od najpoznatijih pop-rock bendova današnjice u Hrvatskoj.

Rijeka - Koncertom Vatre obilježit će se otvaranje 19. Ljeta na Gradini, koje će brojiti čak 17 različitih programa, a 4. srpnja slijedi nezaboravna večer ispunjena energičnim rock zvukom i hitovima koji su obilježili domaću glazbenu scenu.

Sedmerostruki osvajači Porina, s ukupno deset studijskih albuma, Vatra je jedan od najpoznatijih pop-rock bendova današnjice u Hrvatskoj. Pjesme poput „Tremolo“, „Tango“ ili „Ukleti Holandez“ neizostavni su dio karijere koja traje već četvrt stoljeća. Pored frontmena i autora mnogih pjesama benda - Ivana Dečaka, Vatru čine još i Robert Keleman, Mario Robert Kasumović, Mihael Kurjančić i Mario Radan.

Vatra će nastupiti na pozornici s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev pa je ovaj koncert prilika za jedinstveni glazbeni doživljaj u ambijentu koji oduzima dah!

Uoči koncerta, frontmen banda Ivan Dečak izjavio je: „Veliko mi je zadovoljstvo po prvi puta nastupiti na Trsatskoj gradini i to ni više ni manje nego na samom otvorenju Ljeta na Gradini, u godini kada Vatra slavi 25. rođendan. Nakon zagrebačkog koncerta na punoj Šalati, dolazimo u Rijeku gdje smo zadnji put nastupili pretprošle godine. Bilo je fantastično, kao i svi naši koncerti u Rijeci pa se jako veselimo ponovnom susretu s publikom i proslavi našeg 25. rođendana na Trsatu.“

Ulaznice se mogu kupiti putem platforme mojekarte.hr i u Dallas Music Shopu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...