'Večer s Jacquesom Brelom' u Klubu Nemo

Autor: Marina Pauletić 19.04.2024

JEF_

Francuska grupa Jef dolazi u Rijeku s glazbeno-scenskim spektaklom "Ces Gens-là".

Rijeka - U petak, 26. travnja u 21 sat Francuska alijansa Rijeka organizira glazbeno-scenski spektakl "Večer sa Jacquesom Brelom u Klubu Nemo" povodom manifestacije "Dani frankofonije 2024." Prava je to poslastica za ljubitelje francuske glazbe i jednog od najpoznatijih belgijskih kantautora. Koncert će izvesti francuska grupa Jef.

Francuska grupa Jef dolazi u Rijeku s glazbeno-scenskim spektaklom "Ces Gens-là", koji slavi život i glazbu Jacquesa Brela. Jef, uz "Ces Gens-là", donosi djelić Jacquesa Brela, legendarnog belgijskog kantautora, poznatog po emotivnim tekstovima i strastvenim izvedbama. Spektakl je to koji je više od koncerta - to je doživljaj koji dira dušu. Sve su note i riječi pažljivo odabrane kako bi vas odvele na putovanje kroz vaše najdublje emocije.

Nakon više od 100 izvedbi diljem Francuske i svijeta, “trupa” JEF očarava svojom interpretacijom kroz ovaj nevjerojatan show. "Ces Gens-là" nije samo koncert, već prava glazbena priča koja vas vodi kroz trenutke strasti, boli, i ekstaze, odražavajući sve trenutke naših života.

U ovoj glazbeno-teatarskoj avanturi pratit ćemo tri prijatelja koji se vraćaju iz teškog razdoblja. U tišini svojih misli, uz nekoliko čašica, tajne i sjećanja izlaze na površinu, isprepletene ljubavlju, boli i prijateljstvom.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i doživite magiju Jacquesa Brela u Klubu Nemo. Ulaznice će biti dostupne na ulazu po cijeni od 8 €, a za članove Francuske alijanse Rijeka 5 €.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...