Velika tvornica riječi i Ladies Night stand up show ove nedjelje u Gervaisu

Autor: Ivana Grabar 22.03.2022

Ladies_Night-52186

Četiri dame stand up komedije, Marina Orsag (HR), Martina Ipša (SLO), Miranda Lončar (BiH) i Vlatka Mifka (HR) po prvi puta nastupaju na istoj pozornici u Opatiji. Stand up show „Ladies Night“ nasmijat će vas raznim ženskim, ali i muškim temama iz ženskog gledišta.

Opatija - Ove nedjelje, 27. ožujka u opatijskom centru Gervais publici se nude dva programa: kazališna predstava za djecu „Velika tvornica riječi“ u 11 sati i stand up show „Ladies Night“ s početkom u 20 sati.

velika-tvornica-rijeci-mala-scena

„Velika tvornica riječi“ u izvedbi Kazališta Mala scena iz Zagreba predstava je koja ističe ljepotu jezika te njihovu snagu i povezanost s našim unutarnjim emocionalnim svijetom – ovisno o tome kakve riječi koristimo i kako ih izgovorimo, možemo druge povrijediti, usrećiti, s njima se povezati ili prekinuti odnose. Uz to, predstava progovara i o konzumerizmu, nježnosti, ljubavi, željama i hrabrosti da pokušamo nešto čega se bojimo i ne dopustimo da nas strah sputava.
Predstava je namijenjena djeci od 4 godine naviše. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna. „Obiteljski popust“ od 30 kuna po ulaznici moguće je ostvariti kupovinom 3 i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Četiri dame stand up komedije, Marina Orsag (HR), Martina Ipša (SLO), Miranda Lončar (BiH) i Vlatka Mifka (HR) po prvi puta nastupaju na istoj pozornici u Opatiji. Stand up show „Ladies Night“ nasmijat će vas raznim ženskim, ali i muškim temama iz ženskog gledišta. Stoga show nije samo za žensku publiku, muškarci su i više nego dobrodošli.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna.

Ulaznice za oba programa mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu (Splitska 2A) i Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr. Blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka programa.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...