Veselica za kraj sezone: Gustafi i Alen Vitasović u petak na Zvečki

Autor: Marina Pauletić 25.08.2023

dani_pasjaka_2023_gustafi_turnir__31_ Foto: arhiva

I Gustafi i Alen Vitasović spadaju u najveće zvijezde ča-vala.

Rijeka - Riječka Zvečka privodi kraju svoju ovoljetnu koncertnu sezonu u petak 1. rujna s Gustafima i Alenom Vitasovićem, glazbenicima koji su jednostavno sinonim za dobar provod.

Gustafi, predvođeni neumornim Edijem Maružinom, već dugi niz godina uveseljavaju publiku prepoznatljivim koktelom istarske etno glazbe pomiješane s bluesom, rockom, countryjem i tex-mexom gdje god se pojave. A bili su stvarno svugdje! Svoju su osebujnu i beskrajno zaraznu glazbenu maneštru, punu ritma, emocija i pozitive, pronijeli po cijeloj Hrvatskoj i regiji, preko većine europskih zemalja i Azije, sve do afričke Zelenortske Republike i dalekog Brazila.

Student_Day_Festival_Alen_Vitasovic__5_ Foto: arhiva

Alen Vitasović u svojoj je bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio brojne uspješnice čiji sjaj ne blijedi, kao što su Ne moren bez nje, Niš mi se ne da, Nisi više mala, Ja ne gren, Jenu noć, Gušti su gušti i Bura. Pored niza bezvremenskih hitova, svaki mu je nastup priča za sebe, zbog čega je ovaj multiinstrumentalist s rijetko viđenim senzibilitetom okupio sljedbu fanova koja ga vjerno prati već ravno 30 godina.

I Gustafi i Alen Vitasović spadaju u najveće zvijezde ča-vala, na sceni su institucije, a među publikom legende. Legende koje će u petak 1.9. na pozornici Zvečke prirediti pravu "štalu", frenetično slavlje života koje je u stanju baš svakog potaknuti na ples.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 8 eura dostupne su u sustavu Entrio, Dallas Music Shopu, Pajol baru, Caffe baru Skradin, Celtic caffeu Bard i Klubu mladih Rijeka, dok će na dan koncerta iznositi 10 eura.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...