[VIDEO] Atmospheric donosi „Vjetar s mora“

Autor: Sanja Tumara 27.05.2024

atmospferic

Kroz stihove i melodiju, „Vjetar s mora“ evocira osjećaj otvaranja novih poglavlja u životu, prihvaćanja neizvjesnosti i uživanja u trenucima sadašnjosti.

Rijeka - Nakon prošlogodišnjeg singla „Ja sam tvoje nevrijeme“ Lado Bartoniček i Martina Majerle iz riječkog glazbenog projekta Atmospheric, predstavljaju „Vjetar s mora“.

Pjesma govori o prepoznavanju novih promjena, bezuvjetnoj ljubavi, putovanjima i slobodi, univerzalno prepoznatljivim životnim temama. Kroz stihove i melodiju, „Vjetar s mora“ evocira osjećaj otvaranja novih poglavlja u životu, prihvaćanja neizvjesnosti i uživanja u trenucima sadašnjosti.

Opisana ljubav je bezuvjetna i neograničena, ona koja pruža podršku i sigurnost u svim okolnostima. Putovanja su metafora za životna iskustva i avanture koje nas oblikuju, dok sloboda simbolizira oslobađanje od ograničenja i strahova, omogućavajući nam da istinski budemo ono što jesmo.

Prateći spot potpisuje Ladina stalna suradnica Jasmina Štefović koja je ovaj put digitalnom animacijom različite elemente vješto spojila u vrtlog vremena, stvarajući iluziju beskonačnog pokreta. Dok letimo nošeni tonovima plavih nijansi, osjećamo se kao da smo uronjeni u san, lebdeći između stvarnosti i fantazije. Glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje Lado Bartoniček, objavio je Dallas Records koji nas poziva da se prepustimo atmosferičnom zvuku grupe Atmospheric i želi da nam „Vjetar s mora“ donese neke avanture.

Spot pogledajte u nastavku teksta.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...