[VIDEO] Bruno Mičetić trio kreće na mini turneju po Hrvatskoj

Autor: Portal Torpedo 06.12.2021

bruno-micetic-trio

Na nastupima BM tria očekuju vas standardi svjetske jazz glazbe, kao i autorske skladbe s funky prizvukom.

Rijeka – Riječki jazz gitarist Bruno Mičetić trio u prosincu kreće s mini turnejom po hrvatskim gradovima, a nastupat će od kazališta do kultnih mjesta za ljubitelje jazza.

Uz Brunu, kao trio nastupaju vrhunski glazbenici Vladimir Kostadinović i Joe Kaplowitz, a u a na nastupu u Varaždinu pridružit će im se još jedan vrhunski glazbenik – Ratko Divjak. Na nastupima BM tria očekuju vas standardi svjetske jazz glazbe, kao i autorske skladbe s funky prizvukom.

Bruno Mičetić Trio ili skraćeno BM Trio inače je snimio prvi studijski jazz album Phantoms Whisper, u izdanju Dallas Recordsa. S nastupima kreću na Delničkoj Adventskoj bajci 10.12., a nastavljaju 14.12. u HNK Varaždin, potom 16.12. u KC Osijek, a dan kasnije u kultnom zagrebačkom jazz klubu Bacchus. Zadnja točka ove mini turneje je 18.12. u Voodoo baru Sisak.

– I ako niste neki poklonik ovog glazbenog stila., ovaj vrhunski trio osvojit će vas s izuzetno impresivnom prezentacijom, jer ovi izvođači ne kriju strast prema old school jazz-u (be bop, mainstream jazz) te fusion jazz – rock izričaju. Uz sjajnu instrumentalnu virtuoznost, snalažljivost, sklonost iznenadnoj improvizaciji uz neporecivu kvalitetu i snažan instrumentalni izričaj uživat ćete cijelu večer, stoji u najavi koncerta.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...