[VIDEO] Damir Kedžo predstavio novi singl ‘Izbor je tvoj’ za koji je spot sniman u veličanstvenoj pustinji Jordana

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.09.2022

Damir_Kedzo__Izbor_je_tvoj__2_

Pjevaču je ovo najodvažniji glazbeno-vizualni iskorak do sad...

Rijeka - Damir Kedžo ponovno podiže medijsku prašinu, no ovoga puta riječ je o pjesmi ‘Izbor je tvoj’ za koju je spot sniman u veličanstvenoj jordanskoj pustinji Wadi Rum. Nakon skoro godinu dana glazbenog zatišja Kedžo se odlučio publici predstaviti u drugačijem stilu kojim najavljuje treći studijski album.

ŽKedžo se u emotivnoj i snažnoj pjesmi prvi put predstavlja kao autor glazbe, dok stihove potpisuju Ivan Huljić i Matija Cvek. Kedžo ističe kako je na pjesmi radio godinu dana:

“Prva ideja nastala je u studenom prošle godine i od tada sam ju radio s producentom Hrvojem Domazetom. Ivan Huljić i Matija Cvek su autori teksta koji savršeno opisuje i pojedine osobne borbe, a ujedno je i pjesma s kojom se publika može poistovjetiti. Okušavši se kao autor glazbe otvorio sam vrata prema novoj dimenziji u vlastitoj glazbi i neizmjerno se radujem pjesmama na kojima radimo.”

Damir_Kedzo_Izbor_je_tvoj__3_

Kedžo, kao jedan od najcjenjenijih i najtraženijih hrvatskih vokala svoje generacije, navodi kako je pjesma ‘Izbor je tvoj’ korak prema zrelijem izričaju te uvertira u treći studijski album:

“Ovu godinu sam odlučio posvetiti sebi i stvaranju novih pjesama pa sam tako proteklih mjeseci intenzivno u studiju kako bi finalizirali treći studijski album na kojem radimo da bude moje ‘glazbeno odrastanje’. Posebno mi je drago da imam priliku raditi s ljudima s kojima dijelim vizije prema životu i glazbi poput Ivana i Matije.”

Veličanstveni kadrovi jordanske pustinje Wadi Rum vizualni su iskorak u kojem je Kedžo pokazao da je idući korak zasigurno put prema internacionalnoj karijeri što priželjkuje i Damirova publika. Spot potpisuju kreativni dvojac produkcije Lumiere, Artem Dushkin i Mateo Jurčić koji su atraktivnim kadrovima dočarali moć pustinje, ali i nove Kedžine pjesme.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...