[VIDEO] „Dogodi se“, novi zvuk Ane Kabalin

Autor: Marina Pauletić 26.11.2023

ana_kabalin_spot_robert_kalcic__2_ Foto: arhiva

Uz Vedrana, zvuk su upotpunile uvijek vrhunske gitare Ivana Pešuta.

Rijeka - Riječka pjevačica Ana Kabalin predstavlja četvrti singl pod nazivom „Dogodi se“. Radi se o elektro pop pjesmi, koja je na tragu riječkog zvuka osamdesetih i devedesetih godina, podebljanog modernom produkcijom. Za razliku od ranijeg bendovskog pristupa pjesmama, ovaj put su sintesajzeri i zarazne melodije svojom prepoznatljivošću jasno otkrile autora pjesme Vedrana Križana (Revizor music). Uz Vedrana, zvuk su upotpunile uvijek vrhunske gitare Ivana Pešuta, a miksom i masteringom produkcija Zvonimira Duspera Dusa.

„Dogodi se“ je svačija životna priča , pozitivan stav prema emotivno teškim trenucima i optimističan pogled na život, jer nikad ne znamo što nam donosi sutra. Sreća i tuga su uvijek na klackalici, i o tome ovaj tekst govori… O iskustvima koje su svi proživjeli. Svatko se u njoj može pronaći. Ovoj plesnoj retro-elektro pop pjesmi, Dus je dao produkcijski dao moderan štih, a Ivan Pešut i Maks Križan svojim gitarama unijeli su dah osamdesetih“, navodi autor pjesme, Vedran Križan.

Pjesmu prati i pripadajući videospot, u režiji Dinka Čvorića Doringa, razigran i plesan poput novog zvuka Ane Kabalin, koja o samom snimanju ovog spota kaže: „Spot predstavlja svojevrsnu reminescenciju o događajima koje sam proživjela, kao i tuđa iskustva, u opuštenoj atmosferi nedjeljnog druženja sa širom obitelji u predivnom ambijentu Istre. Dinamiku i uživanciju u spotu fenomenalno je prenio Doringo s kojim mi je ovo već treća suradnja i mogu reći da napokon imam spot pun akcije. Zahvaljujem se mojim rođacima koji su svi od reda prihvatili surađivati i biti dio seta, naravno zabave nije falilo što se u spotu i vidi“.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...