[VIDEO] Goran Vrkić & GO Man objavili novi singl „Izabel“

Autor: Sanja Tumara 27.05.2024

goran_vrkic_go_man_03 Foto: Damir Krizmanić

Nakon zadnje objavljene pjesme „Dijagnoza“, Goran Vrkić objavljuje novu pjesmu „Izabel“. Glazbu i tekst za pjesmu potpisuje sam Goran Vrkić, dok su mu se na aranžmanu i produkciji pridružili Željko Kirinčić Kirya i Klaudio Scrobogna Klaus.

Rijeka - Riječki autor i gitarist Goran Vrkić, poznat po svojem dugogodišnjem glazbenom angažmanu, predstavlja svoj novi singl pod nazivom „Izabel“.

Vrkić, koji se može pohvaliti sa čak četrdeset godina glazbenog iskustva, svojevremeno je bio prepoznat kao autor i gitarist kultne grupe Mrtvi kanal koja je djelovala od 1978. do 1983. godine. Tijekom 1990-ih godina, svoj autorski pečat ostavio je kroz bendove Fiume i GO Man, a u novije vrijeme poznat je po sviranju covera pop i rock pjesama domaćih i stranih izvođača u raznim projektima kao što su Rock vremeplov, Hot Stuff, Red Wine i Memphis duet.

Ipak, Goran se posljednjih godina vratio svom autorskom radu, snimajući pjesme u vlastitom kućnom studiju Go Man produkciji i studiju Klaus. Nakon zadnje objavljene pjesme „Dijagnoza“, Goran Vrkić objavljuje novu pjesmu „Izabel“. Glazbu i tekst za pjesmu potpisuje sam Goran Vrkić, dok su mu se na aranžmanu i produkciji pridružili Klaudio Scrobogna Klaus te nedavno preminuli Željko Kirinčić Kirya.

O inspiraciji za pjesmu „Izabel“, Goran kaže:
"Koliko puta smo maštali u našim mislima o nekoj ljepotici koja nas je duboko dirnula, tako je bilo i s ljepotom Izabel."

Goran Vrkić & GO Man ovim singlom nastavljaju svoju glazbenu priču, donoseći publici autentične i emotivne pjesme koje odražavaju dugogodišnje iskustvo i strast prema glazbi. „Izabel“ je još jedan korak u Vrkićevoj bogatoj karijeri, i sigurno će pronaći put do srca mnogih ljubitelja dobre glazbe.

Spot za pjesmu snimljen je u Golden pubu i na lijepim lokacijama Kastva, a potpisuje ga Mirjana Šarić – Miki, vrsna fotografkinja iz Rijeke, dok su dijelove videa snimali Fedor Vučemilović iz Zagreba. U spotu sudjeluju Karla Matijević i Emma Hadžić, koje dodatno oslikavaju ljepotu i emociju pjesme.

goran_vrkic_go_man_01
goran_vrkic_go_man_02

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...