[VIDEO] Kraj programa predstavio spot za singl “Svaki novi dan”

Autor: Marina Pauletić 20.02.2024

kraj_programa_foto_dalibora_bijelic Foto: Dalibora Bijelić

Novi nosač zvuka bit će objavljen u travnju.

Rijeka - Riječki bend Kraj programa predstavio je spot za novi singl “Svaki novi dan” kojim najavljuje novi nosač zvuka koji će biti objavljen u travnju.

Spot uranja gledatelje u tematiku pjesme kroz kreativne prikaze rutinskih radnji i svakodnevnih obaveza koje nisu nužno zanimljive i pozitivne, ali poruka pjesme podsjeća da i u tim običnim stvarima možemo pronaći čar.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuju članovi benda Đina Škulić Igor Klanfar i Ivan Brajković. Pjesmu je snimao i producirao bubnjar benda Igor Klanfar, dok je za miks i mastering bio zadužen Josip Pilipić (Silversound Studio). Spot su snimali Domagoj Spaić i Luka Filipan koji je također odradio montažu spota, a scenarij potpisuju članovi benda.

“Zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog spota. Prvenstveno našim glumcima, a to su Vedran Iskra, Leonard Berisha i Domagoj Spaić, koji su savršeno utjelovili likove iz naše priče. Hvala Liči koji nam je ustupio OKC Palach za potrebe snimanja. Posebna hvala svim talentiranim muzičarima koji su pod vodstvom našeg Dina snimili sjajnu jazz verziju ovog novog singla, to su redom Matko Basara, Leonard Berisha te Franjo Črnjarić. I za kraj, velika hvala Dorianu Ristiću na genijalnoj radijskoj najavi singla”, poručili su iz Kraja programa.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...