[VIDEO] Najbrutalniji hrvatski bend? Po' Metra Crijeva izbacili lyric video za pjesmu Mesar

Autor: Nikola Cvjetović 10.03.2022

wp-content/uploads/2019/12/po-metra-crijeva-djed-mrz.jpg

Autorica videa je vizualna umjetnica Mara Prpić, a autor pjesme i originalni izvođač je Marijan Marić iz kultne grupe Školjke kojemu je pjesma i posvećena.

Rijeka - Riječki "ča metalci" Po' Metra Crijeva izbacili su lyric video za pjesmu Mesar koja se nalazi na reizdanju albuma Metal Va Guzice, izdanog početkom godine. U videu su korištene "kosti mrtvih pasa i stoke u kombinaciji s razglednicama iz Kastva, pitoresknog gradića na sjeveru Kvarnera" rekli su dečki iz benda. Otkrijte da li su Crijeva najbrutalniji hrvatski bend - pogledajte Mesara. Autorica videa je vizualna umjetnica Mara Prpić, a autor pjesme i originalni izvođač je Marijan Marić iz kultne grupe Školjke kojemu je pjesma i posvećena.

Po' Metra Crijeva imaju zakazan niz koncerata u RH od kojih se izdvajaju svirke u Karlovcu i Križevcima 20. i 21. svibnja, te veliki koncert u Pogonu kulture u Rijeci 27. svibnja, uz još datuma u najavi.

Mesar je, kao i album Metal Va Guzice, dostupan na svim velikim streaming servisima. Ostale lyric videe s albuma MVG nađite na Youtube kanalu benda.

Fotografije: Kristijan Vučković / Kristina Barišić

VIDEO