[VIDEO PREMIJERA] Emotivna posveta voljenom gradu: Svestrani Kristijan Trampuž objavio pjesmu "Ispod riječke ure"

Autor: Marina Pauletić 15.06.2023

Kristijan_Trampuz

Pjesma "Ispod gradske ure" zapravo je Kristijanova uglazbljena autobiografska priča, a kako je vizualno prenesena možete pogledati u nastavku...

Rijeka - "Ispod riječke ure" naziv je skladbe kojom je Kristijan Trampuž, mnogim Riječanima poznat kao vrsni paraboćar Boćarskog kluba za osobe s invaliditetom Pulac, ali i vatreni navijač HNK Rijeka, odlučio svom omiljenom gradu čestitati blagdan sv. Vida, zaštitnika Rijeke i Riječana.

Pjesma koja je nastala početkom godine za koju je tekst napisao Robert Pilepić, glazbu Lara Pilepić, aranžman načinio Duško Rapotec Ute, a snimljena je u studiju Roberta Grubišića Adria Records u Šmriki, dobila je i video zapis kojeg potpisuje tim Pro Reca, odnosno snimatelj Robert Kalčić, te montažer i redatelj Igor Modrić.

- Kompozicija je moj naklon gradu u koji sam došao 2010. godine i u kojeg sam se na prvu zaljubio, a on mene na prvu prihvatio. Samo mali znak pažnje i zahvale za to što je pristao biti "mojim mjestom pod suncem", kaže Kristijan koji ne samo što osvaja boćarske terene i donosi brojna priznanja i nagrade, kako za mađarsku paraboćarsku reprezentaciju tako i za hrvatsku već osvaja i srca svih onih koji vide njegov osmijeh i dožive njegovu pozitivu.

Pjesma "Ispod gradske ure" zapravo je Kristijanova uglazbljena autobiografska priča, a kako je vizualno prenesena možete pogledati u nastavku, i kako bi Kristijan rekao - 'gledajte na sve s pozitivom, uvijek se može više, ono što imate iskoristite u potpunosti i ne zaboravite za mene glasati i na Glisti Radio Rijeke. Forza Fiume'!

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...