[VIDEO] Prvi spot grupe GRAS je vani!

Autor: Portal Torpedo 10.06.2024

gras_grupa

GRAS-ovci ovog puta idu jako s 90's beatovima, ali svježim temama i stilovima koji će sigurno zaintrigirati i one najzahtjevnije ekstreme hip-hop kulture.

Rijeka - Zadnjih par tjedana grupa GRAS (Gane RImatore & Sova Animal) intenzivno radi na novim pjesmama, ali i na spotovima. Svako toliko na društvenim mrežama izleti neki lagani teaser tek toliko da 'narajca' one najzagriženije ljubitelje riječkog rap zvuka koji je skoro pa sam samcat ostao u Gradu koji teče da pluta bespućima riječkog izraubanog betona u jeku novijih, modernijih i pomodnijih izričaja (uz dužno poštovanje, naravno).

GRAS-ovci ovog puta idu jako s 90's beatovima, ali svježim temama i stilovima koji će sigurno zaintrigirati i one najzahtjevnije ekstreme hip-hop kulture, kao i one koji s „pričanjem preko matrice“ nisu skroz „na ti“.

Ovaj riječki rap dvojac iz istog kvarta Campetto, eto tako, u 2024. godini izbacuje svoj prvi zajednički službeni spot i planiraju materijal s više pjesama iako surađuju skoro 20 godina i imaju hrpu zajedničkih pjesama, a da ne spominjemo i nastupe.

Prvi njihov službeni spot je vani, i to za pjesmu „Tuđi gras“ koja slikovito opisuje borbu za opstanak kulture kao takve i nasušnu potrebu da ista ne iščezne i padne bez ispaljenog metka unatoč realnoj i neizbježnoj evoluciji u svijetu glazbe, ali i inom.
Video se može pogledati na XIV Muzik YouTube kanalu ili direktno na LINK, a isto tako se može skinuti i pjesma u mp3 formatu (320kbps). Naravno, stvar se može pronaći i na svim relevantnim digitalnim platformama.

Beat za pjesmu odradio je Sova Animal dok je miks i master djelo Producer Vibesa iz Pule, a video je snimao i montirao Gane RImatore pod aliasom tr1na3ska (ex NocturnoPro) uz asistenciju Viktora Mihića iz XIV-a na kameri, a koji je svoj obol dao i glumom u samom spotu.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...