[VIDEO RAZGOVOR] Mauro Staraj i Aleksandar Jovanović: O roditeljstvu, porodu i ostalim ženskim temama nasmijali nas do suza

Autor: Nikola Cvjetović 06.02.2022

PP_tate_blogeri_04 Mauro Staraj i Aleksandar Jovanović u Pink Parlaonici by Ivana Grabar

Ova epizoda Pink Parlaonice i gosti - tate blogeri su su bili toliko živi i komični da se s njima do suza nasmijala cijela produkcijska ekipa zajedno s našom Ivanom Grabar koja je od ove dvojice brbljavaca jedva došla do riječi.

Matulji - Neponovljivi i jedinstveni, zanimljivi i zabavni gosti bili su ovaj tjedan u Pink Parlaonici. Ivana Grabar u goste je pozvala Maura Staraja i Aleksandra Jovanovića koje je spojila u zajedničkoj temi i ulozi: Tate blogeri. Da, dobro ste pročitali. Postoje muškarci koji o roditeljstvu pišu i istupaju sa svoje muške strane, svoje tekstove objavljuju na društvenim mrežama i moramo vam priznati da su u ulozi tata blogera - odlični.

Aleksandar Jovanović suprug je i otac trojice sinova, a Mauro Staraj ima blizance, također dečke. Njihove dogodovštine često zapale internet, a o njima se dugo raspravlja.

PP_tate_blogeri_05

-Žena dok rađa, a to traje dugo, svako malo netko prođe po rađaoni i gurne prst malo kao da vidi što ima. I sad ti gledaš... Njoj neugodno, tebi neugodno.. Pa ti nekako bude lakše, a onda opet netko prođe pa gurne prst i kaže - Ooo, pa bit će tu nešto!, svoje je doživljaje s poroda dvojice sinova opisao Aleksandar Jovanović koji svome trećem sinu nije bio prisutan pri dolasku na svijet zbog situacije s koronom.

- Ako ikada izdam knjigu zvati će se "Od kabrioleta do karavana"! Osjećam em potrebu, em neku dužnost da napišem tu knjigu. Ja bih recimo odmah kupio tu knjigu da vidim da ju je napisao neki tata. Jednostavno to treba pogotovo ako imaš taj dar govora i pisanja, rekao je Mauro Staraj naš poznati glazbenik koji ima dvojicu sinova, blizance i kojem se život promijenio za 360 stupnjeva.

Kako izgleda i zvuči kada o, nazovimo ih ženskim, majčinskim temama pišu muškarci, otkrijte u emisiji u kojoj su upravo na tu temu s našom Ivanom Grabar razgovarali tate blogeri, Mauro Staraj i Aleksandar Jovanović.

Ova epizoda i tate su su bili toliko živi i komični da se s njima do suza nasmijala cijela produkcijska ekipa Pink Parlaonice, zajedno s našom Ivanom Grabar koja je od ove dvojice brbljavaca jedva došla do riječi.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...