[VIDEO] Riječka grupa "Lei" izdala drugi singl: "Tišinom" najavili premijeru filma "Yunaci rocka", projekta čiji su i sami dio

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 13.09.2022

DSC_0062

"Lei" je tročlani rock sastav nastao 2020. godine, kojeg čine Mauro Budak (gitara/vokal), Ivan Banović (bas gitara) i Denis Šerer (bubanj), a iza sebe već imaju singl “Modra”.

DSC_0163

Rijeka – Riječka grupa “Lei” krajem prošlog tjedna na društvenim je mrežama i You tube kanalu promovirala svoj drugi singl naziva “Tišina”. Riječ je o pjesmi koju je producirao mladi glazbenik Zlatko Štefančić, a za koju su snimili spot u tajnoj prostoriji u Rijeci.

Grupa “Lei” je dio prvog riječkog dugometražnog rock filma "Yunaci rocka", koji će svoju riječku premijeru doživjeti 22. rujna u Art kinu, uz reprizu idući dan. Singl “Tišina” izašao je dva tjedna prije filma s namjerom da se zaokruži ova lijepa riječka rock priča.

"Lei" je tročlani rock sastav nastao 2020. godine, kojeg čine Mauro Budak (gitara/vokal), Ivan Banović (bas gitara) i Denis Šerer (bubanj), a iza sebe već imaju singl “Modra”. Trenutno se pripremaju za nadolazeću koncertnu sezonu koja započinje 22. rujna, kada će nakon premijere “Yunaka rocka” nastupiti u Kalvariji uz “Krešu i kisele kiše”. 15. listopada samostalno nastupaju u riječkom Klubu mladih, dok im je 5. studenog zakazan koncert u Rock Caffe-u Labin.

Video spot “Tišina” snimili su Dominik Dudić i Ivan Banović, a možete ga pogledati u nastavku.

VIDEO

Više sa portala torpedo.media ...