[VIDEO] Riječke Muhe objavile debitantski singl

Autor: Nikola Cvjetović 01.04.2024

Muhe_foto_1

Iako iza sebe imaju nekolicinu objavljenih izdanja pod imenima kao što su Muhe bez glave te Sins of Johnny, odlučili su Muhama vratiti glave te postati samo Muhe.

Rijeka - Riječki alternativni sastav Muhe u petak 29. ožujka službeno je objavio debitantski singl All The Way za Uran Music kojim započinje svoj glazbeno putovanje! Iako iza sebe imaju nekolicinu objavljenih izdanja pod imenima kao što su Muhe bez glave te Sins of Johnny, odlučili su Muhama vratiti glave te postati samo Muhe. Bend čine Denis Protega na vokalu i gitari, Ivan Saftić na bass gitari te Erik Benas za bubnjevima.Singl je nastao eksperimentirajući s gitarskim efektom (tape echo) kojim unose dašak nostalgije kroz blues gitaru i latentni prizvuk garažnog rock-a, dok pozivaju slušatelje da ne razmišljaju toliko o tome što će drugi reći, već da ostanu dosljedni sebi i svojim principima.
Autorstvo nad tekstom, glazbom i aranžmanom potpisuje cijeli bend, dok je za snimanje, produkciju i miks zaslužan Matej Zec, a Ivan Saftić za mastering.
Prvim singlom All The Way Muhe najavljuju album koji će svjetlo dana ugledati krajem godine!

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...