[VIDEO] Riječki band One Possible Option objavio novi mračni video spot za pjesmu “This Is Broken”

Autor: Jasmina Salamun 26.09.2022

Riječki band One Possible Option objavio novi mračni video spot za pjesmu “This Is Broken”

- Cilj je bio vokalno-centričan i zvukovno širok album s modernim pristupom i puno detalja. Uzbuđeni smo pokazati cijelu sliku, kažu iz benda koji je upravo pjesmu “This Is Broken“ odabrao za prvi djelić nove slike, iako su pjesmu već ranije izvodili na koncertima. Upravo se na pozornici pokazala kao veliki favorit među publikom.

Rijeka - Objavljivanje novog mračnog video spota riječkog rock banda One Possible Option idealno se poklopilo s trenutnom tmurnom i kišnom atmosferom u Rijeci. Pjesma “This Is Broken” dobila je vizualni identitet u pravom filmskom spotu za čiju su vizualnu priču zaslužni Filip i Slađana Gržinčić iz "Gržinčić Creative Visuals".

- Spot je zamišljen kao krug života gdje je potrebno nadvladati vlastiti strah kako bi se krenulo dalje jer u suprotnom se samo vrtimo u krug i nikada ne dostižemo zadovoljstvo i sreću. Ovaj jednostavan motiv je u spotu pretočen u Denijevu borbu sa samim sobom i svojim strahom koji u spotu predstavlja mlada talentirana Ena. Naposljetku ona ipak pobjeđuje u ovoj rundi te se priča nastavlja ispočetka, kaže Filip koji je sa svojom suprugom raspisao scenarij spota.

“This Is Broken” prvi je singl koji su One Possible Option odlučili objaviti prije izlaska nadolazećeg studijskog albuma koji će izaći u izdanju diskografske kuće Croatia Records. Želja im je da s novom pjesmom i novim albumom još jače zažive na hrvatskoj glazbenoj sceni. Naime njihov album “No King” objavljen je u vrijeme pandemije koronavirusa i nije uspio dobiti zasluženu promociju među publikom i na live koncertima iako je proglašen među 10 najboljih albuma 2020. godine prema istraživanju Nacionala, a koje je obuhvatilo sve relevantne glazbene kritičare, novinare i glazbene urednike.

- Osjećamo da smo kreativno u dobrom momentu i za drugi album nam je bilo važno nastaviti graditi zvuk tamo gdje smo stali s prvim, ali i sa svakom pjesmom ponuditi nešto potpuno drugačije. Cilj je bio vokalno-centričan i zvukovno širok album s modernim pristupom i puno detalja. Uzbuđeni smo pokazati cijelu sliku, kažu iz benda koji je upravo pjesmu “This Is Broken“ odabrao za prvi djelić nove slike, iako su pjesmu već ranije izvodili na koncertima. Upravo se na pozornici pokazala kao veliki favorit među publikom.

I poruka pjesme je važna: “Ne smatramo da svijet treba stati da bi poslušao ono što mi imamo za reći, ali želimo pisati o onome što nam se čini važnim i to je motor zbog kojeg One Possible Option postoji. Ako se netko pronađe u tome, drago nam je”, ističu.

U spotu za novi singl po prvi put vidimo i novog basistu One Possible Optiona, Borisa Braila, koji se pridružio standardnoj postavi u kojoj se nalaze Deni Kasapović (vokal), Zdravko Kasapović (gitara) i Dejan Adamović (bubnjevi).

- Idealan trenutak da se zahvalimo veseloj ekipi iza ovog spota. Prije svega, glavnoj glumici, mladoj Eni Morić, rasturila si Ena! Filipu i Slađani (Grzincic Creative Visuals) na odličnom i nama najdražem spotu do sad, Denijevom dvojniku Marku Mikašinoviću, Soniru Srdoču na pomoći s lokacijom i naravno producentu Goranu Kovaču i uredniku Nikoli Kneževiću, poručili su OPO-vci.

Ovom prilikom najavljuju i nove koncertne datume, nastupaju 22. listopada u klubu Azimut u Šibeniku, a 16. studenog stižu u Vintage Industrial Bar gdje će nastupiti na koncertu u sklopu proslave 5 godina glazbenog portala Music Box.

Do tada pogledajte i uživajte u novom spotu “This Is Broken”.

Foto: Filip Gržinčić

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...