[VIDEO/FOTO] ŽESTOKO, BESKOMPROMISNO, GLASNO I USVIRANO One possible option u Pogonu kulture održao sjajan koncert

Autor: Nikola Cvjetović 17.04.2022

one_possible_option_ministranti_pogon_kulture-69810 One possible option

Rijeka - 'Napokon ih imamo prilike čuti uživo i zvuče odlično', bio je komentar koji je publika najčešće ponavljala, ali i najbolje opisuje nedavni koncert riječkog banda 'One possible option' u Pogonu kulture.

one_possible_option_ministranti_pogon_kulture__2_ Tata i sin Kasapović

Spletom različitih okolnosti ovo je bio prvi nastup benda u svom gradu nakon izlaska albuma prvijenca ‘’No King’’ koji se krajem 2020. godine uz odlične kritike našao na najvažnijim listama najboljih izdanja, te bendu donio nagrade za “Singl” i “Izvođača godine” (Ri Rock), “Najbolju novu grupu” (Music Pub, HR2, te “Album godine” (Soundreport).

one_possible_option_ministranti_pogon_kulture__5_ Dejan Adamović Deva

Riječki koncert došao je kao kruna dugogodišnjeg rada benda i uspjeha prvog albuma koji je publici predstavljen spotovima za pjesme “Breathe”, “All We Do Today”, “Erase” te “Awake” za koju je prije nekoliko mjeseci objavljen i video spot. Žestoko, beskompromisno, glasno i usvirano najkraći je opis nedavnog nastupa koji su fenomenalno odradili Deni Kasapović (Vokal), Zdravko Kasapović – Piggy (Gitara), Dejan Adamović – Deva (Bubanj) i David Puharić (Bas gitara). Sjajna energetska bomba eksplodirala je u Stereo dvorani na zadovoljstvo pristigle publike, no prava je šteta što band ne djeluje izvan granica Hrvatske, jer zaista imaju što pokazati.

one_possible_option_ministranti_pogon_kulture__34_ Deni Kasapović

Odličan uvod napravila je ekipa iz novog riječkog banda Ministranti, kojeg uz prekaljene riječke glazbenike Dražena Baljka (gitara) i Vedrana Vučkovića (bas) gitara čine i Robert Šuša (vokal) te Voljen Korić (bubanj). Ovom prilikom premijerno su se predstavili u live izdanju s nekoliko pjesama koje će se naći na albumu prvijencu čije je izdavanje planirano za jesen, dok su singl ”Rock je mrtav” izveli i na bis...

one_possible_option_ministranti_pogon_kulture__7_ Ministranti

Što je naš reporter zabilježio u Pogonu pogledajte u priloženoj fotogaleriji i video isječku...

VIDEO

pocket icon

One possible option u Pogonu kulture održao sjajan koncert

Više sa portala torpedo.media ...