Your Play - završna produkcija starijih srednjoškolaca TRY theatrea

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 11.05.2022

fb_cover_your_play_try_theatre

Premijera je na rasporedu sutra u 20:30!

Rijeka - Riječka škola glume na engleskom jeziku TRY theatre ovaj tjedan otvara u Filodrammatici ciklus završnih produkcija za sezonu 2021./22. Prva je na redu Senior High School grupa s predstavom Your Play autora Ivana Verunice, čija je premijera u četvrtak 12. svibnja u 20:30 sati, a reprize možete pogledati u subotu 14. i nedjelju 15. svibnja, također od 20:30 sati.

Your Play je predstava koja se odvija u Eksperimentskoj, malenoj državici na granicama Velikog Saveza. U toj državi 3,8 milijuna Eksperimenata živi svoje eksperimentalne živote bez da se brinu o budućnosti, iako im sve ukazuje na to da stvari idu na gore. Glavni likovi su brat i sestra Ringo i Bethanie Rawlings, iskusni premijer i naivna pastirica, korumpirani političar i djevojka koja vjeruje u pravdu. Tijek njihovih života će ih navesti da se suoče s teškom odlukom: ostati u svojoj zemlji i probati promijeniti stvari na bolje, ili napustiti Eksperimentsku kao i mnogi njihovi sugrađani. Ako vam sve ovo zvuči poznato, ne brinite – ovo je samo predstava. Ovo se ne događa u stvarnom životu.

Režiju predstave potpisuje Lucia Filičić, a asistent redateljice je Enea Dessardo. Ulaznice su 20 kn i mogu se kupiti na ulazu u dvoranu Filodrammatice na dane izvedbe od 20:00h. Za rezervacije javite se na try@trytheatre.org

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...