Zajednica Talijana Rijeka organizira koncert „Cvijet za mamu“ i izložba „Izmjena godišnjih doba“

Autor: Marina Pauletić 16.05.2023

matija_dedic_circolo_2023_rijeka__2_

Rijeka – Koncert „Cvijet za mamu“ („Un fiore per la mamma“) i izložba koji su se trebali održati večeras, premješteni su za petak, 19. svibnja.

Tradicionalni koncert „Cvijet za mamu“ („Un fiore per la mamma“) povodom Majčinog dana održat će se tako u petak s početkom u 18:30 sati u Svečanoj dvorani Palače Modello. Osim zbora pod palicom maestre Glorije Segnan i u pratnji profesorice Vjere Lukšić za klavirom, nastupit će i mali Minicantanti pod vodstvom maestra Davida Gugića, zatim Aurora Galović (zbor „Fioi come noi“), Martina Sanković-Ivančić, Iva Zorco, Antonio Mozina i Aldo Racanè (zbor „Virtuosi Fiumani“).

Počasni gost bit će pjevački zbor Makedonskog kulturnog društva „Ilinden“.

Prije koncerta, s početkom u 18 sati u izložbenoj dvorani održat će se otvorenje izložbe „Izmjena godišnjih doba“ („Il cambiamento delle stagioni“) Kreativnog laboratorija (Laboratorio creativo) „Fai da te di relax“, kojega vodi Lea Čeč. Izlažu: Melita Andreutti, Alida Boduljak, Rita Čeč, Ingrid Jardas, Vanja Michelazzi, Rita Sokolić Brozina, Graziella Tatalović, Mariella Valenderić, Elvia Voncina i Silvana Zorich. Izložbu će biti moguće razgledati do 26. svibnja.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...