Započeo show Zvijezde pjevaju: Zoran Prodanović Prlja i Mia Negovetić sa svojim kolegama 'brane boje' Kvarnera

Autor: Nikola Cvjetović 08.10.2022

prlja_jelena_2022

Uz Danijelu Martinović i Marka Tolju, ovosezonski žiri pojačao je prošlogodišnji pobjednik Mario Battifiaca...

Zagreb - Krenula je nova sezona glazbenog showa Zvijezde pjevaju, a za titulu najboljeg bori se osam parova. Već dobro poznatim mentoricama i mentorima ove godine pridružili su se Mia Negovetić, Zoran Prodanović Prlja i Alen Đuras, dok uz Danijelu Martinović i Marka Tolju, ovosezonski žiri pojačao je prošlogodišnji pobjednik Mario Battifiaca dok voditeljski par ponovno čine Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Boje Kvarnera ove godine brane Zoran Prodanović Prlja i Mia Negovetić. Glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja otpjevali su pjesmu Crna ženo najljepša si znaj.

- Veliko mi je ostvarenje sna da pjevam s Prljom, komentirala je Jelena, kojoj je žiri savjetovao da iskoristi svoje glumačke sposobnosti.

- Ja sam ogroman fan Leta 3. Da mi je netko rekao da ću ja gledati Prlju kako u odijelu pjeva Tomislava Ivčića, ja bih rekao da su to neke teške droge u pitanju, ali ja sam toliko sretan zbog toga. To je toliko radosti bilo. Mislim da ćete biti jako zanimljiv par, rekao je Tolja dok je Danijela napomenula da je 'veselje veliko, a ono na kraju 'najljepša sam, znam' je za Oscara, komentirala je Danijela, a žiri im je dao ocijene 4, 5 i 4.

Pjesmu I'm so excited otpjevao je influencer Marco Cuccurin s našom Mijom Negovetić. Tolja je nahvalio Marca te rekao da im je otvaranje bilo fantastično dok je Danijela dodala da je ostala ugodno iznenađena.

- Ne sramiš se pokazati emociju ni u svojim TikTok isječcima, a ono što je još ljepše je da se ta energija i emocija osjeti i ovdje", kaže Battifiaca

Više sa portala torpedo.media ...