Zbog najave lošeg vremena odgođen koncert Nike Turković na Trsatskoj gradini - nastup već u nedjelju

Autor: Marina Pauletić 30.06.2023

trsatska_gradina__1_ Foto: arhiva

U nedjelju će se moći koristiti iste ulaznice kupljene za 01. srpnja.

Rijeka - Zbog najave lošeg vremena za sutra (subotu, 01.srpnja) najavljeni koncert mlade hrvatske kantautorice Nike Turković odgađa se za nedjelju, 02. srpnja.

U nedjelju će se moći koristiti iste ulaznice kupljene za 01. srpnja. U koliko netko nije još nabavio svoju ulaznicu istu može nabaviti u Dallas Music Shopu, Foto Reviji, Vintage baru ili online preko sustava mojekarte.hr .

Također, kupci ulaznica mogu zatražiti i povrat novaca. Ulaznice kupljene online preko sustava mojekarte.hr, po zahtjevu kupca, novac se uplaćuje natrag na račun, a novci za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima mogu se vratiti tamo gdje su i kupljene.


Podsjetimo, mlada hrvatska kantautorica Nika Turković tako će u nedjelju prvi put nastupiti na Trsatskoj gradini, u sklopu programa Ljeto na Gradini. Njezinu glazbenu karijeru u protekle tri godine obilježile su odlične kritike i rasprodani koncerti te zanimljive suradnje, među kojima se ističu suradnje s miljenicima publike kao što su Pocket Palma, Fantomom i Tam. Kruna njezinog dosadašnjeg djelovanja je debitantski album »11« objavljen početkom godine kojim je Nika osvojila regiju i istaknula se kao »it« izvođačica trenutka.

Moderan zvuk, vrsni instrumentalisti i hrabri pristup vizualnom identitetu postali su njezin zaštitni znak. Tijekom ovogodišnje turneje Nika promovira novi album, a priprema i nove suradnje i nove materijale koje će publici predstaviti već krajem godine.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...