[VIDEO] 'Žuti semafor' Nene Belana & Fiumensa dobio je interesantan video

Autor: Marina Pauletić 05.06.2023

neno_belan-26109 Foto: arhiva

Pjesma je rađena u retro maniru, u stilu power-pop-rock zvuka 80-ih godina, i nastavak je suradnje s tekstopiscem Nikšom Sviličićem.

Rijeka - Pjesma „Žuti semafor“ s kojom su Neno Belan i Fiumens sudjelovali na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala, dobila je zanimljiv prateći video. U spotu koji redateljski potpisuje Dinko Čvorić Doringo, Belan se našao u nesvakidašnjim ulogama karatiste i vrtlara, preko kojih se na simboličkoj razini bori sa svojim uspomenama, a uz njega se u glavnoj ulozi pojavljuje i Lara Brkić, pole dance i aerial silks instruktorica.

Pjesma je rađena u retro maniru, u stilu power-pop-rock zvuka 80-ih godina, i nastavak je suradnje s tekstopiscem Nikšom Sviličićem. „Volim taj retro zvuk u svim oblicima, pa sam se tako još davnih 80-ih bavio zvukom 60-tih, i imao velikog uspjeha u tome, a evo sad 2020-ih se bavim zvukom 80-tih, i pokušat ću ga približiti mlađoj generaciji. Ja ga donosim na neki novi, moderan način“, kaže Neno koji se uvijek opisivao kao retro, a istovremeno i aktualan izvođač.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...