SDP Rijeka: Premijer Plenković je pod krinkom Vladinog posjeta bio na stranačkom izletu

SDP Rijeka: Premijer Plenković je pod krinkom Vladinog posjeta bio na stranačkom izletu

Prisutstvo Garija Cappellija posebno je zasmetalo riječki SDP-a

– Kada premijer službeno posjećuje Rijeku i obilazi važne javne projekte i pritom potpuno ignorira lokalnu i regionalnu vlast koja nije službeno pozvana na obilazak, jasno je da premijer Rijeku ne posjećuje kao predstavnik Vlade, već koristi priliku za stranački izlet, istaknuli su riječki SDP-ovci.

Rijeka – Današnji posjet premijera Andreja Plenkovića Rijeci koji je obišao gradilište izazvao je reakciju i riječkog SDP-a koji je odlučio javno uputiti kritiku prvom čovjeku Vlade RH, ali i HDZ-a. Prema njihovim riječima današnji posjet Rijeci bio je isključivo predizborna priča.

– Kada premijer službeno posjećuje Rijeku i obilazi važne javne projekte i pritom potpuno ignorira lokalnu i regionalnu vlast koja nije službeno pozvana na obilazak, jasno je da premijer Rijeku ne posjećuje kao predstavnik Vlade, već koristi priliku za stranački izlet. Također, epidemiološke mjere ne mogu biti obrazloženje jer se u obilazak s premijerom uputio i Gari Cappelli, ali u kojoj funkciji, upitali su riječki SDP-ovci? Budući da je Grad Rijeka za izgradnju Nove bolnice dao oko 45 milijuna kuna tako da je poklonio gradsko zemljište, budući da su Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija radi opstanka brodogradnje u Rijeci već nebrojeno mnogo puta bili u aktivnoj ulozi neposrednog pomaganja 3. maju te da je Grad Rijeka obavio kompletnu imovinsko pravnu pripremu na trasi državne ceste D-403 čime je otvorio vrata izgradnji te ceste, bilo bi lijepo da se premijer sastao s predstavnicima Grada i Županije. Službeno. Ali, ne. Premijer je pod krinkom Vladinog posjeta bio na stranačkom izletu, zaključili su riječki SDP-ovci.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }