Sedam odličja na otvaranju dvoranske sezone – Članovi AK Kvarner uspješno nastupili na državnom prvenstvu u Zagrebu

Sedam odličja na otvaranju dvoranske sezone – Članovi AK Kvarner uspješno nastupili na državnom prvenstvu u Zagrebu

FOTO: akkvarner.hr

Zlatna odličja za AK Kvarner osvojili su Ivan Vujević na 60 metara i u skoku u dalj, Luana Bobanović na 60 metara, te Klara Barnjak u skoku u dalj.

Zagreb – Odlično otvaranje dvoranske sezone odradili su članovi AK Kvarner. Sedam odličja na otvaranju nove sezone, od čega četiri titule državnih prvaka i tri bronce dokaz je sustavnog rada i kvalitetnog treninga. Atletičari Kvarnera ove su rezultate ostvarili na mlađeseniorskom dvoranskom prvenstvu koje se na Zagrebačkom velesajmu održalo protekle subote.

Zlatna odličja za AK Kvarner osvojili su Ivan Vujević na 60 metara i u skoku u dalj, Luana Bobanović na 60 metara, te Klara Barnjak u skoku u dalj. Treća mjesta u državi i brončana odličja osvojili su Tin Vlahinja u skoku u vis, koji se nakon jednogodišnje pauze vratio natjecanjima, Laura Štefanac u bacanju kugle i Iva Polić u utrci na 60 metara sa preponama.

Osim osvajača odličja u muškoj konkurenciji za AK Kvarner su još nastupili i Ivan Novko (7. mjesto na 60m), Romano Polić (11. mjesto na 60m i 9. mjesto na 400m), Ivan Vuletić (6. mjesto na 3000m), Luka Vuletić (7. mjesto na 3000m) i Ivan Ostojić (9. mjesto u skoku u dalj).

U ženskoj konkurenciji još su nastupile i Sara Superina (8. mjesto na 800m), Ana Tibljaš (4. mjesto na 1500m) te Erika Žikić (7. mjesto u troskoku).

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!