Seniorke VK Primorja EB osvojile broncu na prvenstvu Hrvatske

Treće mjesto je velika nagrada svim curama i meni osobno za uloženi trud i napor i to je jedno dragocjeno iskustvo koje znam da će naše cure znati cijeniti, kazao je trener Primorjašica Željko Tonković.

Rijeke – Seniorke Vaterpolo kluba „Primorje Erste Bank“ osvojile su broncu na prvenstvu Hrvatske za seniorke. Seniorke Primorja s rezultatom 7:4 pobijedile su splitsku Buru na Kantridi.

Brončane Primorjašice su: Alexandra Ratković, Sara Vucelić, Laura Virag, Mojca Jereb, Karla Ružić, Lana Nedoklan, Lara Kinkela, Iva Trusk, Iva Iskra, Aurora Stipanov, Carolina Vidulić, Lucija Kosić, Gabriela Stipanov, Korina Jureša, Andrea Veža, Nina Hibšer.

– Konačno treći, nakon velike borbe kroz tri utakmice, treća je samo potvrdila ono što smo znali: da igramo s velikim suparnicama koje su učinile sve da nas pobjede. Mi smo imali odgovor na sve njihove zamke i nakon izjednačenog prvog dijela utakmice, u drugom dijelu smo stekli znatnu prednost i mirno priveli utakmicu prema očekivanom kraju. Treće mjesto je velika nagrada svim curama i meni osobno za uloženi trud i napor i to je jedno dragocjeno iskustvo koje znam da će naše cure znati cijeniti, kazao je trener Primorjašica Željko Tonković.

Primorje se posebne zahvaljuje svojim klubovima – prijateljima: VK Delfin Rovinj, VK Palada, VK Lošinj na ustupljenim igračicama i podršci u vidu pomoćnih trenera, a oni su: Domenico Jureša (Lošinj), Nikola Dapčić (Palada), Ariano Banko (Delfin).

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!