Simon Rožman najavio sutrašnju utakmicu protiv Varaždina: Energijom i zajedništvom nastaviti gdje smo stali

 – Moramo nastaviti s dobrim igrama jer nas na drugoj strani čeka jedan Varaždin s jakom dobrom fazom obrane, dobrom tranzicijom i neugodnim i nepredvidljivim Obregonom i Drožđekom

Rijeka – Trener Rijeke Simon Rožman najavio je utakmicu 8. kole Prve HNL u sklopu koje na Rujevicu stiže momčad Varaždina. Rijeka trenutno drži 5. mjesto na tablici s 9 osvojenih bodova i dvije utakmice manje koje mora nadoknaditi.

Simone javnost i navijači su već koncentrirani na Europsku ligu ali prije toga je pred vama još jedan važan ispit u domaćem prvenstvu, kakva su očekivanja?

– U našim je glavama jedna velika želja za nastavkom uspješnih igara. Reprezentativne su stanke uvijek malo škakljive jer nam igrači odu na sve strane, tako da je jako bitno kad se vrate da se skupimo i svi nastavimo u istom smjeru. Jedna je stvar želja, a druga realnost. Oni igrači koji su bili tu su itekako svjesni onoga što je pred nama. Utakmica protiv Varaždina je za mene jako bitna, da nastavimo dalje, s istim modelom igre, s istim sadržajem, energijom i zajedništvom pogotovo kod kuće gdje nam publika uvijek daje vjetar u leđa na čemu im se zahvaljujemo. Zamolio bi ih da nas podrže i ako nam ne bude išlo jer imamo jako mladu ekipu u kojoj su oscilacije uvijek moguće. Igrači su jako fokusirani i puni želje. Moramo nastaviti s dobrim igrama jer nas na drugoj strani čeka jedan Varaždin s jakom dobrom fazom obrane, dobrom tranzicijom i neugodnim i nepredvidljivim Obregonom i Drožđekom. Treba misli usmjeriti na sebe, da se svi ukrcamo u jedan brod i da taj brod bude jak, čvrst i agresivan i ako bude tako ja vjerujem u nova tri boda.

Zdravstveni karton momčadi?

– Ristovski i Arsenić će izvan stroja biti duže vrijeme, Halilović se polako vraća još će izvan treninga biti otprilike 14 dana, Capan se također još nije oporavio, dok su svi ostali tu. Vidjet ćemo još u kakvom će se stanju vratiti reprezentativci, Raspopović se nije vratio u dobrom stanju, dobio je jak udarac, također moramo vidjeti kakvi su Velkovski i Lončar. Kao što sam rekao, jako mi je bitno da svi opet sjednemo na isti brod, da smo prava ekipa, da na igralištu pokažemo kvalitetu i želju za dokazivanjem iz utakmice u utakmicu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!