Simon Rožman: ‘Rijeka će u u mom srcu imati posebno mjesto, a u meni velikog navijača’

Preuzeo sam odgovornost u ovom trenutku jer klub je iznad svih, a posebno mi je drago što smo se rastali kao nogometni prijatelji i Rijeka će u u mom srcu uvijek imati posebno mjesto, a klub velikog navijača, rekao je slovenski trener koji se na kraju zahvalio na potpori riječkim navijačima.

Rijeka – Simon Rožman napustio je klupu Rijeke. Slovenski trener ostat će upisan kao jedan najuspješnijih trenera u klupskoj povijesti koji je ostvario odlične rezultate u periodu pandemije koronavirusa koja je uvelike otežala rad svim nogometnim djelatnicima.

Simon Rožman je u tom periodu s Rijekom osvojio Kup Hrvatske (2019./2020.), te je iduće sezone odveo Rijeku u skupine Europske lige koju je zaključio velikom pobjedom protiv AZ-a na Rujevici.

– Svakoj lijepoj priči dođe kraj. Želim se zahvaliti upravi Rijeke na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem i njegovoj obitelji, Upravi kluba, savjetniku Srećku Juričiću i posebno hvala sportskom direktoru Ivanu Manceu koji je bio velika potpora u dobrim i lošim trenucima, rekao je Simon Rožman na oproštaju od Rijeke.

– Hvala stožeru na profesionalnosti i lojalnosti, igračima na odličnim igrama i napravili smo sve da im budemo maksimalno na raspolaganju i da što više napreduju. Hvala i svim djelatnicima kluba koji su učinili da naš boravak i rad u Rijeci bude što ugodniji, rekao je Rožman.

– Preuzeo sam odgovornost u ovom trenutku jer klub je iznad svih, a posebno mi je drago što smo se rastali kao nogometni prijatelji i Rijeka će u u mom srcu uvijek imati posebno mjesto, a klub velikog navijača, rekao je slovenski trener koji se na kraju zahvalio na potpori riječkim navijačima.

– Na kraju želim se zahvaliti i svima navijačima na podršci. Nažalost, nismo mogli zajedno proslaviti najveće uspjehe koje smo ostvarili i zbog toga mi je možda i najviše žao. Neka ne zamjere na lošijim rezultatima u zadnje vrijeme, vjerujem da je Rijeka i dalje na pravom putu i dalje je dostižan cilj kojeg je klub zacrtao ove sezone. Još jednom, hvala svima, zaključio je Simon Rožman.