“Slavna invazija medvjeda na Siciliju” u sklopu Tobogana stiže u Art kino

Ulaz na projekciju je besplatan ali je zbog ograničenog kapaciteta kina potrebno mjesto rezervirati unaprijed

Rijeka – Sutra će se u 18 sati u Art-kinu (Krešimirova 2, Rijeka), u sklopu dječjeg festivala Tobogan Europske prijestolnice kulture, održati projekcija animiranog filma Slavna invazija medvjeda na Siciliju.

Radi se o animiranom filmu namijenjenom starijima od 8 godina, koji prati fantastičnu priču susreta i suživota medvjeda i ljudi. Film je to za sve one koji vole legende i avanture.

Ulaz je slobodan, ali se zbog ograničenih mjesta u kinu gledatelje moli da rezerviraju ulaznice na e-mail: ulaznice@art-kino.org.

Kadar iz animiranog filma

Ova filmska priča započinje u davna vremena dok su medvjedi još lutali planinama Sicilije. Kada lovci otmu medvjedića Tonija, sina kralja medvjeda Léoncea, ovaj u nakani da vrati svoga sina i osigura blagostanje svojem narodu, krene u borbu protiv ljudi. Uz moćnu medvjeđu vojsku i pomoć čarobnjaka iz bitke izađe kao pobjednik, ali nažalost uskoro shvati da medvjedi ne mogu živjeti u zemlji ljudi. Redatelj filma slavni je talijanski ilustrator i stripaš Lorenzo Mattotti, a nadahnuće za ovaj animirani film pronašao je u istoimenoj priči Dina Buzzatija.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!