Smrtno stradao prelazeći kolnik na pješačkom prijelazu

Zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, protiv 87-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Rijeka – Jučer se u Rijeci oko 9.30 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovao pješak, a koji je ,nažalost, od posljedica ozljeda zadobivenih u nesreći preminuo nekoliko sati kasnije u KBC Rijeka.

Riječ je o 62-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu u ulici Giuseppe Carabino kada je na njega naletjelo osobno vozilo i oborilo ga na kolnik. Vozilom marke Fiat Tipo, riječkih registarskih oznaka, upravljao je 87- godišnji hrvatski državljanin krećući se u smjeru ulice Antuna Barca. Zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, protiv 87-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Nažalost, od posljedica ozljeda u nesreći što se dogodila 26. ožujka na području Čavli, u KBC Rijeka je u petak, 29. ožujka preminula i 66-godišnja putnica iz jednog od vozila koje je sudjelovalo u nesreći.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!