Snimanje 12. izdanja koncertne emisije ‘Živo Uživo’: Nastupaju Silk Milk, Fanaa i The Siids

Snimanje 12. izdanja koncertne emisije ‘Živo Uživo’: Nastupaju Silk Milk, Fanaa i The Siids

The Siids / Arhiva Torpedo.media

Zbog regulacije i preporuka od strane Stožera Civilne Zaštite broj posjetitelja je ograničen, pa je za nastup svakog pojedinog benda osigurano 20 sjedećih mjesta koja je potrebno obavezno rezervirati.

Rijeka – Udruga RiRock poziva gledatelje na snimanje 12. izdanja koncertne emisije “Živo Uživo“ na kojem će se predstaviti i nastupiti tri riječka benda. Snimanje će se održati u subotu 24. listopada u OKC Palach. Početak emisije najavljen je za 20:30 sati, a emisija će predstaviti bendove Silk Milk, Fanaa i The Siids.

Silk Milk je riječki četveročlani instrumentalni bend čiji se stil najlakše može opisati kao instrumentalni rock, ali sa motivima funka, prog/rocka, jazza i disca. Glazbu rade sa velikim entuzijazmom i energijom, te takav pristup pokazuju i na nastupima uživo.

Fanaa su mladi riječki dečki koji su ove godine objavili svoj EP pod nazivom “Fanaatom Lattè”. Jedan su od najperspektivnijih mladih rock bendova na području Rijeke. Prošlogodišnji debitantski album “Fonomatik” odjeknuo je na brojnim festivalima i bendu donio brojne nominacije i pozitivne reakcije publike.

The Siids, riječki electro-rock duo i dobitnici nekoliko glazbenih nagrada, bend je koji uvijek oduševi publiku svojom energijom. Prošle godine objavili su svoj prvi album “Brutalist” koji je odlično primljen kod kritike i publike, a nedavno su objavili i singl “Bez lica (Reworked)”, suradnju s legendarnom riječkom grupom Paraf.

“Živo Uživo” je koncept nastao početkom 2019. godine u live stream izdanju na Radio Roži gdje su riječki glazbenici održali online nastupe i popričali sa voditeljima o svom radu. U novom konceptu emisije, točnije njenom 12. izdanju, na Palachovoj pozornici će se održati razgovor s gostujućim bendovima, a uz to će glazbenici odraditi i nastup. Sam događaj prenosit će se putem live streama na Ri Rock You Tube stranici i internet eteru Radio Rože, ali će omogućiti i posjetiteljima da gostuju na samoj emisiji uživo u Palachu.

Zbog regulacije i preporuka od strane Stožera Civilne Zaštite broj posjetitelja je ograničen, pa je za nastup svakog pojedinog benda osigurano 20 sjedećih mjesta koja je potrebno obavezno rezervirati.

Ulaznice se mogu rezervirati putem e-maila: musicboxrirock@gmail.com gdje je potrebno poslati: ime i prezime, e-mail i broj telefona svake osobe za koju se želi kupiti ulaznicu, odnosno koja će posjetiti događaj. Kada se popuni kapacitet od 20 sjedećih mjesta za svaki bend, rezervacije ulaznica će se zatvoriti.  Na ulazu je potrebno pokazati osobnu iskaznicu i platiti ulaz, te preuzeti broj sjedala na kojem su smješteni. Nakon koncerta svakog benda posjetitelje će se zamoliti da ustupe svoje sjedeće mjesto sljedećim posjetiocima, ako nisu platili ulaz za sva tri benda.

Cijena ulaznice za jedan bend je 20,00 kn, a za sva tri benda 60,00 kn. Zarada od ulaznica namijenjena je za gostujuće glazbenike/bendove.

Uz samo održavanje emisije prije događaja polaznici glazbenih tečaja Ri Rock Akademije odradit će radionicu “koncertnog nastupa“, a za vrijeme održavanja volonteri i mladi članovi Udruge Ri Rock učit će se provedbi glazbene produkcije kako bi održali razvoj scene.

Jedan od ciljeva emisije je podržati glazbenike koji djeluju u prostorijama za probe Udruge Ri Rock pod nazivom “Music Box“ kako bi im se pružila prilika da svoju glazbu predstave za što više ljubitelja i nastave sa djelovanjem, te održati alternativnu glazbenu scenu živom u ovim nenormalnim i za scenu teškim vremenima.

Svi zainteresirani, koji ne uspiju osigurati mjesto na ovom događaju, imaju priliku za mjesto na sljedećem izdanje emisije s obzirom da je u planu održati seriju nastupa od četiri epizode do kraja 2020. godine.

Pozivaju se svi ljubitelji glazbe da podrže rad bendova i Udruge Ri Rock, te se pridržavaju svih pravila tijekom snimanja i održavanja koncertne emisije.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.

Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, zadržavanje na svom sjedećem mjestu i fizičku udaljenost, te nošenje zaštitnih maski za lice.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!