Šopingholičari pozor! Izabrali smo 40 trendi artikala na sniženju, s cijenom od 39 do 99 kuna @ Tower Centar Rijeka

Za vas smo provirili u trgovine Tower Centra i pronašli neke od must-have artikala do 100 kuna. I što više dodati nego – vrijeme je za shopping!

Reserved – 29,99 kn

Rijeka – Početak je srpnja, a to znači samo jedno – krenula su velika sezonska sniženja! Brojne shoppingholičarke jedva su dočekale da za što manje novaca nabave razne ovosezonske modne hitove.

Izlozi nas zovu i privlače svojim natpisima i jednostavno ne možemo odoljeti a da ne prošećemo dućanima i odaberemo pokoji komad po povoljnijoj cijeni.

Ljeto je tek započelo, pred nama je vrijeme godišnjih odmora, upijanja sunčevih zraka te uživanja u mirisu mora i pjesmi zrikavaca. Upravo zbog toga sniženja su savršena prilika da obnovimo svoju ljetnu garderobu i osvježimo ju ponekim detaljem.

Mango – 69,90 kn

Sada po odličnim cijenama možemo kupiti trendi odjevne predmete, badiće i modni dodatke koji će obilježiti vruće ljetne dane. Isto tako, u ponudi su uvijek aktualni komadi, poput majica, košulja i modernih torbica koje možemo nositi tijekom cijele godine.

Za vas smo provirili u trgovine Tower Centra i pronašli neke od must-have artikala do 100 kuna. I što više dodati nego – vrijeme je za shopping! Cjelokupunu ponudu artikala na akciji provjerite na stranicama Tower Lifestyle Magazina.