Španjolska Volotea i u listopadu nastavlja letjeti prema Rijeci

Kako je NK Rijeka izborila plasman u Europa ligu, za očekivati je da će na Kvarneru ove jeseni biti zanimljivih dolazaka zrakoplova, ovisno o skupini u kojoj će se riječki nogometni prvoligaš naći

Rijeka – Španjolska Volotea pokrenula je krajem rujna charter linije prema Rijeci. Kako javlja Croatian Aviation kompanija će redovno prometovati na istima do kraja listopada.

Volotea je 23. rujna uvela charter linije prema Zračnoj luci Rijeka. Na tjednoj bazi, svake srijede, zrakoplovi ove kompanije slijeću u Rijeku na charter linijama iz njemačkih i francuskih gradova: Paderborna (23.09.), Lubecka (30.09.), Dortmunda (14.10.) te Strasbourga (21.10.). Volotea ranije nije prometovala prema Rijeci s charter letovima.

Ove je srijede, 30. rujna, u Zračnoj luci Rijeka, uz zrakoplov Volotee, bio i 9A-BTI Trade Aira. Zrakoplov je u Rijeku tog jutra sletio iz Ljubljane, a zatim prevezao igrače NK Rijeke na kvalifikacijsku utakmicu Europske lige u Kopenhagen. Istim zrakoplovom igrači riječkog kluba danas će se vratiti u Zračnu luku Rijeka.

Kako je NK Rijeka izborila plasman u Europa ligu, za očekivati je da će na Kvarneru ove jeseni biti zanimljivih dolazaka zrakoplova, ovisno o skupini u kojoj će se riječki nogometni prvoligaš naći. Bilo kakav promet bit će vrlo važan ove jeseni i zime za sve hrvatske zračne luke, pa tako i za Zračnu luku Rijeka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!