Spas za kupnju u zadnji čas – Divni pokloni za pod bor od 25 do 99 kuna

Ako još uvijek ne znate što biste poklonili svojim najmilijima, za vas su autori Tower Lifestyle Magazina provirili u dućane Tower Centra i pronašli razne proizvode do 100 kuna, koji će biti savršen poklon ispod jelke, a vas neće otjerati u bankrot. Što su pronašli, provjerite na njihovim stranicama

Rijeka – Čar Božića krije se u mnogočemu; od veselog adventskog doživljaja, ukusnih kolačića, šarenih ukrasa i lampica, pa sve do druženja s najmilijima – u božićno vrijeme sve se čini nekako čarobnije. Osim toga, blagdani u nama bude želju za darivanjem bliskih osoba, obitelji i prijatelja. Pritom, nije potrebno potrošiti čitav budžet. Sitnica je dovoljna da dragim osobama izmamimo osmijeh na lice.

Svaka žena voli elegantan komad nakita, poput naušnica, narukvica ili prstenja. Isto tako, nikada nećete pogriješiti poklonite li neki dio kozmetike, kao primjerice ruž, sjenila ili lak za nokte. Uz mirisne kupke i losione za tijelo svatko si voli pružiti beauty tretman. Svi poznajemo osobu koja voli sve imati pod kontrolom i za koju je planer idealan poklon. Razveselite ljubitelja mode remenom, maramom ili zimskim dodacima, poput kape i rukavica. Detalji za stan, poput okvira za slike, mirisnih svijeća, jastučića i raznih dekoracija, odličan su odabir za osobe koje uživaju u uređenju svojeg doma. Oni najzimogrozniji obožavati će tople papuče, čarape i mekane dekice koje će ih grijati tijekom hladnih zimskih dana.

Ako još uvijek ne znate što biste poklonili svojim najmilijima, za vas su autori Tower Lifestyle Magazina provirili u dućane Tower Centra i pronašli razne proizvode do 100 kuna, koji će biti savršen poklon ispod jelke, a vas neće otjerati u bankrot. Što su pronašli, provjerite na njihovim stranicama!