Spettacolo Dell’occulto: Mistični događaj u raskošnoj dvorani Circolo

U atraktivnoj svečanoj dvorani Circolo održava večer posvećena mračnoj strani umjetnosti; Spettacolo Dell’occulto na kojoj će nastupiti riječki bendovi GRČ i Old Night

Rijeka – Ususret Noći Vještica, Udruga Ri Rock, donosi kulturni odgovor svim šund događajima koji su zauzeli grad tijekom ovog tajanstvenog i starog praznika. Tako se 22.10.2021. (petak) u atraktivnoj svečanoj dvorani Circolo održava večer posvećena mračnoj strani umjetnosti; Spettacolo Dell’occulto. Evo programa događanja:

Uvertira: Za samo otvorenje večeri pripremljena je uvertira uz kratki dijalog Božanstvene Komedije Dante Alighieria na talijanskom jeziku. Slijedi… Koncertni krešendo za pamćenje.

Ove godine održava se 40. godina od nastupa Parafa u dvorani Circolo i došlo je vrijeme da još jedne legende riječke scene ponovno zatresu zidove raskošne dvorane i zauvijek zabilježe ovaj bitan trenutak u povijesti grada Rijeke. Organizatori s ponosom predstavljaju nastup beskompromisnog benda GRČ! Šok i žestina uzdignut će večernju atmosferu kada Zoff i njegov „jezivi orkestar“ stupe na binu te tako donesu jedinstven događaj koji ne želite propustiti.

Intermezzo: U koncertnoj pauzi održat će se monolog iz mračne strane talijanske književne povijesti i tako najaviti epilog večeri.

Epilog: Završni čin ovjekovječit će nastup riječkih doom metalaca Old Night. Ovi istaknuti glazbenici riječkog podneblja će svojim tmurnim notama oplemeniti mračnu atmosferu i uz samu dvoranu Circolo, kao veličanstvenu kulisu, pretvoriti događaj u nezaboravno iskustvo za Noć Vještica.

Dress-code: Posjetitelje se poziva da uveličaju događaj odabirom otmjenih kostima s temom: mistike, vamp okultizma i maskirne tajanstvenosti sa naglaskom na crno, crno i samo crno.

Ulaz: Dvorana Circolo otvorit će svoja vrata otvoriti u 21h, a goste ispratiti točno u ponoć. Ulaznica za ovu svečanu večer iznosi 60 kn, a broj mjesta je ograničen pa se tako pozivaju gosti da rezerviraju iste na vrijeme.

Ulaznice je moguće rezervirati putem linka niže te tako osigurati si mjesto na događaju, a uplatu je moguće izvršiti transakcijski unaprijed ili gotovinom na ulazu 30 minuta prije početka samog događaja.
Link za rezervacije i uplatu: OVDJE

Na ulazu u dvoranu Circolo biti će potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Za one koji nemaju Covid putovnicu biti će osigurano testiranje na ulazu po cijeni od 30kn.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!