[VIDEO] Sergej Jakirović uoči Dinama: Prilika da pokažemo gdje smo protiv najbolje ekipe u Hrvatskoj

Autor: Marina Pauletić 17.03.2023

sergej_jakirovic-20958

Rijeka u Zagreb stiže nakon dvije uzastopne pobjede.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Dinama (Stadion Maksimir, 17.30 sati) u utakmici 26. kola SuperSport HNL-a.

Rijeka u Zagreb stiže nakon dvije uzastopne pobjede (Istra 1961, Varaždin), dok je Dinamo u posljednje dvije utakmice upisao dva poraza (Šibenik, Istra 1961).

–Čeka nas lijepa utakmica, da pokažemo protiv najbolje momčadi u ligi gdje smo i što smo. Ne ide nam u prilog što je Dinamo u posljednje tri utakmice osvojio samo jedan bod jer sigurno će biti opća mobilizacija u njihovim redovima. Čeka nas težak posao, nadam se da ćemo biti hrabri i da ćemo ono što dogovorimo prikazati na terenu, da vjerujemo u ono što radimo i da ćemo nastaviti u niz. Dinamo je favorit u Maksimiru, ali nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i lijepo se prezentirati, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke u najavi utakmice.

Matija Frigan vraća se u konkurenciju nakon što je preskočio ogled protiv Varaždina zbog tri žuta kartona.

– Očekuje nas teška utakmica, Dinamo je favorit u ovoj utakmici. Pokušat ćemo maksimalno prenijeti sve što radimo na treninzima i uzeti nešto na Maksimiru, kazao je Matija Frigan.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...