18 tvrtki na 7. Gospodarskim igrama na Zametu

Autor: Sanja Tumara 05.09.2024

gospodarske_igre_najava_2024

„Cilj nam je da uključimo ne samo Zamet, nego i druge kvartove, i da djecu vratimo na vanjska igrališta“, objasnio je alfa i omega ove sjajne akcije Milan Vukajlović iz Košarkaškog kluba Zamet.

Rijeka – 7. Gospodarske igre održat će se u subotu u organizaciji Košarkaškog kluba Zamet, održat će se u subotu, 7. rujna na igralištu na Zametu. Prijavljeno je 18 ekipa, gospodarskih subjekata, a natjecat će se u šest sportova – mali nogomet, šah, stolni tenis, pikadu, briškuli i trešeti i košarci 3 na 3.

Iza 19.00 sati počinje glazbeni program s dugogodišnjim partnerima, Duo Branko i Miro, te dodjela priznanja najboljima na Igrama.

„Zadovoljni smo što se sve više tvrtki uključuje u naš projekt. Kroz sve ove godine uspjeli smo revitalizirati igralište, poboljšati uvjete treniranja na djecu, nabavili smo i kombi za Klub, postavili koševe u drugim kvartovima. Dugoročni je cilj da Klub postane samoodrživ i da se što više djece uključi u košarku kao sport, da ukinemo članarine. Cilj nam je da uključimo ne samo Zamet, nego i druge kvartove, i da djecu vratimo na vanjska igrališta“, objasnio je ovu sjajnu inicijativu alfa i omega akcije Milan Vukajlović iz Košarkaškog kluba Zamet.

Voditelj gradskog Odsjeka za sport i tehničku kulturu Renato Kostović istaknuo je da je KK Zamet sigurno jedna svijetla točka u riječkom sportu te da ovakvih akcija i sportskih vizionara nikada dosta u našem gradu. „Sport treba vratiti djeci, na ulice, ne samo u dvorane“, podučio je. Grad Rijeka cijelo vrijeme podupire ovu akciju kroz riječki program Lokalnog partnerstva.

Ozren Popović iz firme Auto Select istaknuo je da su oni firma koja želi ulagati u društvo i pomagati zajednici te biti dio te zajednice. Ove godine prvi put sudjeluju na Igri, no, nada se, ne i zadnji.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...