31. memorijalni rukometni turnir Zvonimir Škerl ovog vikenda na Kozali

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 10.01.2023

wp-content/uploads/2018/05/rukomet_lopta_Ilustracija_RSS.jpg

Turnir se održava u čast prerano preminulog kapetana MRK Kozale, Zvonimira Škerla koji je svoj mladi život ostavio na oltaru domovine u Domovinskom ratu.

Rijeka - 31. godinu za redom, narednog vikenda održat će se Memorijalni rukometni turnir „Zvonimir Škerl“ u organizaciji MRK Kozale, udruge 128.brigade Sv.Vid i Mjesnog odbora Brašćine-Pulac.

Turnir se održava u čast prerano preminulog kapetana MRK Kozale, Zvonimira Škerla koji je svoj mladi život ostavio na oltaru domovine u Domovinskom ratu. Kao sjećanje na rukometaša sa Kozale te hrvatskog branitelja, ovo rukometno zbivanje posvećeno je mladim sportašima iz grada Rijeke ali i ostalih djelova Lijepe naše.

Ovogodišnje izdanje turnira nudi dva dana ispunjena rukometnim zbivanjima u obnovljenoj sportskoj dvorani „Dinko Lukarić“ na Kozali. Prvoga dana, točnije 14. siječnja, na rasporedu je natjecanje u U15 kategoriji gdje će se natjecati pet ponajboljih ekipa u državi u tom uzrastu. Iz Zagreba stižu Dubrava i Sesvete, dok iz Istre dolaze Rudar Adria Oil i Poreč, uz domaćina MRK Kozalu.

Nedjelja je rezervirana za one najmlađe koji će se natjecati u kategorija djevojčica i dječaka. Čak 35 ekipa našlo je svoje mjesto na ovom mini rukometnom turniru koji će zasigurno biti i najslađi i najveseliji dio ovogodišnjeg memorijala.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a rukometna zbivanja kreću od ranih jutarnjih sati pa sve do kasnog popodneva i večeri.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...