5. kolo Zimske lige ove nedjelje u Bakru

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 12.01.2023

wp-content/uploads/2021/09/Bakar-i-Bakarski-zaljev-foto-Creative-Media.jpg

Okupljanje, start i cilj biti će na rivi, između crkve i vatrogasnog doma, a u slučaju kiše trkači će za svoju pripremu prije i poslije utrke imati na raspolaganju Dom kulture "Matija Mažić".

Bakar - Triatlon klub Rival vas poziva da se pridružite ovogodišnjem izdanju “Zimske lige u trčanju 22/23 – Igor Malešević“. Datumi održavanja sljedećih kola su :

- nedjelja 15.1. Bakar,
- nedjelja 29.1. Čavle,
- nedjelja 12.2. Rijeka, (Carnival run by Torpedo runners, Molo Longo) i
- subota 18.2. Kostrena.

Nova godina, nova valuta i nove destinacije Zimske lige! U suradnji sa gradom i turističkom zajednicom ove nedjelje po prvi puta Zimska liga trčat će se u Bakru. Okupljanje, start i cilj biti će na rivi, između crkve i vatrogasnog doma, a u slučaju kiše trkači će za svoju pripremu prije i poslije utrke imati na raspolaganju Dom kulture "Matija Mažić". Turistička zajednica i grad pobrinuli su se za nagrade za najbrže i najsretnije, a biti će tu još iznenađenja od glazbe i dobrog provoda do okrijepe u Domu kulture i prigodnih kalendara za sve sudionike utrke. Online prijave su u tijeku, a prijaviti se možete putem linka: https://forms.gle/tppQwRa7fGDmQHBY6 do ovog petka 13.1. do 16 sati. Zato požurite na prijave. Startnina za sudjelovanje iznosi 50 kn, odnosno 6 eura.

Riječka Zimska Liga u trčanju održava se od 2004. i ove sezone slavi svoje 19. izdanje! Okuplja sportaše i rekreativce svih uzrasta iz svih krajeva Hrvatske od Kvarnera, Istre, Gorskog Kotara pa do onih iz Slovenije i Italije. Zimska liga nije samo utrka, ona je mjesto upoznavanja, druženja i dobrog provoda jer zna se da je nakon svake utrke fešta! Zato, pozivaju se svi, i rekreativci i prekaljeni trkači, pridružiti se ovoj šetnji Primorsko-goranskom županijom, njezinim gradovima i općinama.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...