59. Internacionalni teniski turnir veterana starta u ponedjeljak

Autor: Nikola Cvjetović 25.08.2024

tenis_klub_opatija_tereni_2024

- Imamo i 3 takmičara koji su iz Hrvatske i imaju više od 80 godina, a najstariji je Mateo Bošnjak s 84 godine, poručili su organizatori iz Tenis kluba Opatija.

Opatija - Po tradiciji posljednji tjedan u kolovozu rezerviran je za Internacionalni teniski turnir veterana, koji se ove godine održava po 59. put.

- Prijavljeno je 80-ak tenisača i tenisačica iz 27 zemalja svijeta i s 4 kontinenta. Po prvi put imamo takmičare s Hong Konga, a tu su i tenisači iz Australije, Cipra, Litve, Rusije, Slovenije, Ukrajine, Njemačke, Švicarske, Japana, Poljske, USA, Bjelorusije, Mađarske, Crne Gore, Srbije, Francuske, Češke, BiH, Velike Britanije, Austrije, Makedonije, Španjolske, Italije, Švedske, Slovačke i Hrvatske. Nešto je manji broj u odnosnu na lanjski turnir zbog preklapanja turnira veterana u Sloveniji. Natjecat će se u više dobnih kategorija, od 30+ na više. Imamo i tri natjecatelja koji su iz Hrvatske i imaju više od 80 godina, a najstariji je Mateo Bošnjak s 84 godine, poručili su organizatori iz Tenis kluba Opatija.

internacionalni_turnir_veterana_opatija_2024
pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...