Armada obilježava rođendan: "36 godina plovimo bez stajanja!"

Autor: Sanja Monar 04.05.2023

nk_rijeka_nk_lokomotiva_nogomet_rujevica__5_ Foto: Arhiva

-Pozivamo svakog našeg člana, svakog navijača Rijeke na stadionu da od prve do zadnje minute budemo 12. igrač našim dečkima, kao i svih 36 godina do sad te da naše susjede s druge strane Učke probudimo iz sna o Europi i pokažemo im di im je mjesto!, poručuju.

Rijeka - Armada obilježava svoj 36. rođendan, a proslavu će započeti ove subote i trajat će sve do utorka, 9. svibnja.

- Ove godine program započinje u subotu, 06. svibnja od 9 do 13 sati na stadionu Kantrida već tradicionalnim dobrovoljnim darivanjem krvi. Svaki darivatelj će na poklon dobiti ulaznicu za utakmicu Rijeka - Istra 1961, poklon iznenađenja KN Armada i znak pažnje GDCK Rijeka. Program se nastavlja isti dan u 17 sati velikim okupljanjem kod caffe bar Donatello, te zajedničkim odlaskom - korteom do kampa na Rujevici odnosno sjeverne tribine, najavljuje KN Armada.

U 19 sati igra se utakmica Rijeke protiv Istre 1961, a kako dalje najavljuju, Armada priprema veliku rođendansku koreografiju te ujedno pozivaju sve članove da na vrijeme uđu na stadion i prate uputstva vođe navijanja.

-Pozivamo svakog našeg člana, svakog navijača Rijeke na stadionu da od prve do zadnje minute budemo 12. igrač našim dečkima, kao i svih 36 godina do sad te da naše susjede sa druge strane Učke probudimo iz sna o Europi i pokažemo im di im je mjesto!, poručuju.

Koncert povodom 36. rođendana održat će se u Docker pub na Rujevici nakon utakmice uz goste iznenađenja, a proslavu završavaju u utorak, 9. svibnja u 17 sati polaganjem vijenaca na spomenik svim poginulim pripadnicima Armade i navijačima Rijeke u Domovinskom ratu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...