Armada poslala jasnu poruku: Dosta je odmora na Kvarneru i gaženja kluba

Autor: Portal Torpedo 24.11.2022

kn_armada_rijeka-80264 Foto: FB KN Armada Rijeka

Kriza na Rujevici se nastavlja, a posljednje u nizu je pripćenje Hrvatske udruge Nogometni sindikat...

Rijeka - Na Facebook stranici KN Aramda Rijeka osvanuko je nekoliko fotografija s naplatnih kućica i stadiona uz jasnu poruku "Ništa nije sveto, sve je bruto i neto! Vaš odmor na Kvarneru i gaženje našeg kluba je gotovo!".

Prema objavljenim fotografijama vidi se kako je autobus zaustavljen na naplatnim kućicama, kao i nekoliko zapaljenih baklji.

Kriza na Rujevici se nastavlja, a posljednje u nizu je pripćenje Hrvatske udruge Nogometni sindikat u kojem je priopćeno kako su se igrači Rijeke požalili da ih klub kažnjava zbog loših rezultata.

- Zbog sve većeg broja poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba. HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a, stoji u priopćenju.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...