Armada poziva: Svi u Split!

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 27.03.2022

wp-content/uploads/2018/04/utakmica-hnk-rijeka-nk-istra-pula-2018-armada.jpg

Na Jadrolinijinom brodu “Dubrovnik” s kojim se putuje u Split ima oko 1300 mjesta, a u rekordnom roku prodano je gotovo 1000 karata!

Rijeka - Klub navijača Armada sprema se, kao i uvijek, podržati voljeni klub na gostovanju u Splitu, ali ovoga puta prilika je posebna, pa na put odlaze brodom. Riječ je naime o finalu kupa koje će se igrati na stadionu Poljud 26. svibnja, a njihova je nesvakidašnja akcija privukla veliko zanimanje navijača Rijeke. Na Jadrolinijinom brodu “Dubrovnik” s kojim se putuje u Split ima oko 1300 mjesta, a u rekordnom roku prodano je gotovo 1000 karata!

Iz Armade obavještavaju da se prijave u prostorijama KN Armada na Brajdi nastavljaju srijedu i četvrtak od 16 do 22 sati ili do popunjena cijelog kapaciteta. Cijena puta za članove Armade je 250 kuna, dok je za ostale cijena 350 kuna. Iz kluba naglašavaju i kako je ostalo još jako malo slobodnih kabina čija je cijena za dvokrevetnu 400 kuna, a za četverokrevetnu kabinu 600 kuna. Za one koji bi se u Rijeku vratili u vlastitom aranžmanu, postoji i opcija povratka osobnim automobilom, odnosno kombijem. Cijena za osobno vozilo na brodu je 350 kuna, dok je cijena za kombi 500 kuna, s napomenom da je pri prijavi auta ili kombija potrebna registracija vozila, te podaci o vozaču.

Iz kluba navijača mole sve da prilikom dolaska na prijave radi velikih gužvi pripreme osobnu iskaznicu/putovnicu (može i slika dokumenta) te člansku iskaznicu (inače se članstvo ne priznaje). Za vrijeme prijava vrši se i prodaja svih novih artikala.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...