Atletičarka Nicole Milić danas trči 400 m na SP-u u Kolumbiji

Autor: Sanja Tumara 02.08.2022

wp-content/uploads/2019/09/Nicole-Mili%C4%87-u-dresu-reprezentacije-u-Ptuju-osvojila-dva-zlata-1.jpg

Svjetsko juniorsko prvenstvo održava se od 1. do 6. kolovoza, dok je polufinale utrke na 400 metara u kojoj se natječe Kvarnerašica Nicole Milić 3. kolovoza u 23.55 sati, a finale je 5. kolovoza u 00.40 sati.

RIJEKA – U kolumbijskom Caliju jučer je počelo Svjetsko atletsko prvenstvo U20, a na njemu nastupa i članica Atletskog kluba "Kvarner" Rijeka Nicole Milić. Naša atletičarka natječe se u disciplini 400 m, a njezin je kvalifikacijski nastup danas popodne u 16.25 sati. Atletski klub „Kvarner“ poziva nas da pratimo njezin nastup na live streamu World Athletics.
Svjetsko juniorsko prvenstvo održava se od 1. do 6. kolovoza, dok se polufinale utrke na 400 metara u kojoj se natječe Kvarnerašica Nicole Milić održava 3. kolovoza u 23.55 sati, a finale je 5. kolovoza u 00.40 sati.
Atletski klub „Kvarner" zabilježio je što je Nicole prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Kolumbiju:
- Sama pomisao da ću biti dio Svjetskog prvenstva budi u meni poseban osjećaj i još veću želju i motivaciju za dalje. Od početka sezone moja, odnosno moja i trenerova želja, bila je istrčati normu za Svjetsko prvenstvo. No, u sezonu nisam krenula onako kako smo očekivali. Utrka na seniorskom prvenstvu Hrvatske potvrdila mi je da sam spremna za velike stvari i dala mi je vjetar u leđa. U Tursku sam otišla hladne glave i dala sam sve što sam u tom trenutku mogla. I ispalo je baš onako kako smo htjeli. Na Svjetskom prvenstvu se nadam osobnom rekordu i polufinalu. Znam kakve me cure očekuju u Kolumbiji. Nije me strah, baš suprotno. Nestrpljiva sam i jedva čekam iskušati svoje sposobnosti među ovakvom konkurencijom. Trener svojim savjetima i podrškom uvijek izvuče ono najbolje iz mene.
Sretno Nicole!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...