Bruno Goda: Prekrasan je osjećaj biti ponovo s momčadi

Autor: Mia Mohorić 19.09.2024

nk_rijeka_slavlje_istra_goda__2_

Lijevi branič odradio je svoj posao na boku, nekoliko puta došao u zadnju trećinu i pokazao da je na tragu povratka u staru formu.

Rijeka - Bruno Goda vratio se na travnjak nakon što je izbivao od 22. svibnja i uzvratne utakmice finala SuperSport Hrvatskog kupa. Nakon pripremne utakmice protiv Primorja, sada je upisao punu minutažu u kup ogledu protiv Neretvanca.

– Prekrasan je osjećaj biti ponovo s momčadi na terenu i nadam se da ću što duže biti zdrav. Osjećam se dobro, treniram redovno, nemam nikakvih bolova i spreman sam za nastavak sezone, rekao je povratnik Bruno Goda.

Lijevi branič odradio je svoj posao na boku, nekoliko puta došao u zadnju trećinu i pokazao da je na tragu povratka u staru formu.

– Utakmicu i suparnika smo shvatili maksimalno ozbiljno, dominirali smo svih 90 minuta. Bilo je i grešaka, malo brzopletosti u završnici, ali generalno dobra naša utakmica koju smo odradili i sada se okrećemo Šibeniku.

Nakon apsolviranog ispita u Kupu Bijeli se vraćaju prvenstvenim izazovima u kojem ih u nedjelju od 20 sati očekuje sraz sa Šibenikom.

– Uhvatili smo niz pobjeda i sada moramo ići utakmicu po utakmicu i u svakoj tražiti tri boda. Igramo pred našom publikom i nema razloga da ne bude tako, zaključio je Goda.

Izjavu Bruna Gode pogledajte u nastavku.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...