Butić, Jakac i Bilajac nastupili za U-19 reprezentaciju

Autor: Marina Pauletić 10.09.2024

noel_jakac Noel Jakac (Foto: arhiva)

Za Hrvatsku reprezentaciju do 19 godina ovaj je turnir odigran u sklopu priprema za početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Rijeka - Hrvatska reprezentacija do 19 godina, dio koje su bili mladi nogometaši Rijeke Šimun Butić, Noel Jakac i Jakov Bilajac, ostvarila je pobjedu i dva remija na prijateljskom turniru na kojem su odmjerili snage s Južnom Korejom, Engleskom i Italijom.

U prvoj utakmici izabranici Siniše Oreščanina pobijedili su 5:1, a treći pogodak na utakmici, koju su sva tri naša mlada igrača počeli u startnoj postavi, postigao je Bilajac. U remiju protiv Engleske (1:1) u početnoj postavi se našao Butić kojeg je od 50. minute zamijenio Bilajac, dok su protiv Italije (2:2) u početnoj postavi bili Jakac i Bilajac, a Butić je u igru ušao u 67. minuti.

Za Hrvatsku reprezentaciju do 19 godina ovaj je turnir odigran u sklopu priprema za početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a Hrvatska će u prvom kvalifikacijskom krugu od 13. do 19. studenog biti domaćin Srbiji, Armeniji i Bjelorusiji.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...