Član TK Rival Gabriel Barac osvojio 8. TRIOP na Preluku

Autor: Nikola Cvjetović 06.07.2023

Barac_supersprint_triatlon_kostrena__1_

Preluk – Gabriel Barac iz TK Rival i Marija Lukina iz TK Rudolf Perešin pobjednici su međunarodnog triatlon natjecanja, 8. izdanja TRIOP-a što se proteklog vikenda održavao na Preluku. Na natjecanju u organizaciji Triatlon kluba Matulji sudjelovalo je oko 380 natjecatelja iz četiri zemlje. Srebrnim medaljama okitili su se Aurora Valinčić iz TK Rival i Marin Stipčevič iz TK Petar Zrinski, a treće mjesto osvojili su Filip Vilenica (HTS) i Roza Šporčić (TK Maksimir).


U supersprint triatlonu u konkurenciji U13/U15 slavio je Konrad Kralj (TK Maksimir), a drugi je bio njegov klupski kolega Kai Domagoj Juras, dok je treće mjesto pripalo Dominiku Oblaku iz TK Rival. U kategoriji djevojka istog uzrasta najbolja je bila Enja Martinšek iz TC Ljubljana, drugo mjesto pripalo je Emi Andrijević iz TK Maksimir, a treća je bila Anja Škunca (TK Petar Zrinski).


Najbolji plasman u aquatlonu prema uzrasnim kategorijama, od U7 do U11, u muškoj i ženskoj konkurenciji ostvarili su: Zoe Šumanovac (TK Maksimir), Anže Hribar (TK Ljubljana), Laura Grbac (TK Matulji), Jure Hribar (TK Ljubljana), Melissa Tosolini (Go Tri Team) i Francesco Duca (Go Tri Team).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...