Coerver High Performance nogometni kamp početkom srpnja u Rijeci

Autor: Portal Torpedo 14.06.2024

pexels_nogomet_djeca_lopta Foto: ilustracija

Coerver Coaching godinama organizira kampove za mlade nogometaše na području Hrvatske, ali i inozemstva.

Rijeka - Od 01. do 05. srpnja na terenima NK Lokomotiva Rijeka - Omladinsko igralište održat će se nogometni kamp za sve mlade nogometaše i nogometašice od 7-14 godina pod vodstvom trenera iz Coerver Hrvatska i domaćina NK Lokomotiva Rijeka.

Coerver Coaching godinama organizira kampove za mlade nogometaše na području Hrvatske, ali i inozemstva. Na taj način svatko može dobiti priliku trenirati po metodi koja danas slavi 40 godina postojanja. Ovaj kamp je jedinstvena prilika za sve koji žele unaprijediti svoje individualne vještine i podići igru na višu razinu jer su treninzi visoko intenzivni s naglaskom na razvoj individualne tehnike i taktike.

PROGRAM KAMPA:

RAD U MANJIM GRUPAMA: Svaka grupa će imati 6-8 igrača, što omogućuje individualizirani pristup i pažnju svakom sudioniku.

INDIVIDUALIZIRANI PRISTUP: Pratimo napredak svakog igrača uz inicijalno i finalno testiranje tehničkih sposobnosti.

STRUČAN TRENERSKI TIM: Na kampu će raditi iskusni nogometni treneri Ante Bašić, Bruno Jurišić, Antonio Alföldi i Deni Orešković. Uz njihovu pomoć, igrači će dobiti vrhunsku obuku i savjete za unapređenje svojih vještina.

MOTORIČKE SPOSOBNOSTI: Razvijanje koordinacije, fleksibilnosti, agilnosti i snage pod stručnim vodstvom trenera Mire Pavlovića i Marijana Mancea.

TRENINZI ZA VRATARE: Osim grupnih i individualnih treninga za igrače, organiziramo i specijalizirane treninge za vratare, fokusirajući se na tehniku obrane udaraca, pozicioniranje, brze reakcije i distribuciju lopte. Treninge će voditi iskusni Dean Mladenić.

Svi polaznici dobiti će Adidas (dres, štucne, hlačice), torbu za kopačke, 2 testiranja, 8 nogometnih treninga, diplomu, užinu i osiguranje.

Kamp će se održati u terminu od 15:30 do 21:30.

Prijaviti se možete na e-mail: info@coervercroatia.com ili broj mobitela: +385 981873228.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...