Damir Mišković: Da imamo Hajdukov budžet, 20 bodova bi bježali Dinamu

Autor: Portal Torpedo 27.04.2024

damir_miskovic_nk_rijeka__2_

Mišković je izrazio želju da se eventualna titula proslavi na Korzu, dok je istovremeno oprezno primijetio da misli kako Dinamo nije idealan protivnik za Rijeku u usporedbi s Hajdukom.

Rijeka - Damir Mišković, predsjednik NK Rijeke pred konačni rasplet ovogodišnje sezone gostovao je u emisiji "Sport nedjeljom" gdje je dao svoj osvrt na trenutno stanje u hrvatskom nogometu.

Mišković je izrazio želju da se eventualna titula proslavi na Korzu, dok je istovremeno oprezno primijetio da misli kako Dinamo nije idealan protivnik za Rijeku u usporedbi s Hajdukom. Također je iznio usporedbu između svoje ekipe i Hajduka.

"Da raspolažem s 30 milijuna eura, koliko su potrošili prošle godine i da imam potporu 30 tisuća navijača na svakoj utakmici, uvjeren sam da bi Dinamo bio za barem 20 bodova iza nas", izjavio je Mišković.

Podsjetimo, momčad Rijeke predvodi ljestvicu SuperSport Hrvatske nogometne lige. Sada kada je Hajduk ispao iz konkurencije, Rijeka i Dinamo su glavni pretendenti za osvajanje naslova prvaka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...